Τεχνολογία

Κάτι άκρως ανησυχητικό εμφανίζεται αν πληκτρολογήσεις αυτό στην εφαρμογή της Google

Το ανακάλυψε ένας χρήστης του Reddit κατά τύχη και από την ώρα που το δημοσίευσε στο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης έχει γίνει κυριολεκτικά χαμός, καθώς παραμένει ανηξήγητο, ενώ η ίδια η Google δεν έχει δώσει καμία απάντηση για το φαινόμενο.

Αν ανοίξετε την εφαρμογή της Google στο κινητό τηλέφωνό σας και πληκτρολογήσετε στην μπάρα αναζήτησης: «the1975..com», τότε τα αποτελέσματα της αναζήτησης θα σας αφήσουν με το στόμα ανοιχτό.

AdTech Ad

Αντί για τα πιο κοντινά στην αναζήτησή σας αποτελέσματα, η Google θα σας παρουσιάσει μια λίστα με τα τελευταία μηνύματα που έχει λάβει στο κινητό τηλέφωνό σας.

Δεκάδες χρήστες κινητών με λειτουργικό Android έκαναν τη δοκιμή και το αποτέλεσμα ήταν το ίδιο: η Google σας βγάζει ως αποτέλεσμα αναζήτησης τα sms που έχετε στη συσκευή σας.

Το ερώτημα είναι, πώς υπάρχει αυτό το περίεργο φαινόμενο και πώς η Google αποκτά πρόσβαση στα sms μας. Ευτυχώς, πάντως, η αναζήτηση αυτή μας δείχνει τα δικά μας sms και όχι κάποιου αγνώστου…

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button