Πολιτική

… και Αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας ο Περιφερειάρχης

Στο Διοικητήριο Μεσσηνίας εμφανίστηκε χθες το πρωί κι έμεινε για κάποιες ώρες ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης.

Ο κ. Τατούλης εγκαταστάθηκε στο γραφείο 422, που ανήκε στον μέχρι πρότινος αντιπεριφερειάρχη Περικλή Μαντά, που παραιτήθηκε από τη θέση και ανεξαρτητοποιήθηκε ως περιφερειακός σύμβουλος. Τρία γραφεία παραπέρα, η αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας Ελένη Αλειφέρη που αρνείται να παραιτηθεί, όπως της ζητεί ο περιφερειάρχης, ήταν κανονικά στο γραφείο της, αλλά δεν δέχθηκε καμία επίσκεψη και δεν είχε καμία συνάντηση μαζί του.

Ο κ. Τατούλης είχε συζητήσεις με την αντιπεριφερειάρχη – δεξί του χέρι Ντίνα Νικολάκου και με την περιφερειακή σύμβουλο Αντωνία Μπούζα, που έχει ταχθεί με την πλευρά της περιφερειακής αρχής και φαίνεται να ονειρεύεται για θέση αντιπεριφερειάρχη, με προτίμηση αυτή της χωρικού, της Μεσσηνίας.

Από το γραφείο που ήταν ο κ. Τατούλης πέρασαν ο πρόεδρος της Αναπτυξιακής Μεσσηνίας Γιάννης Αργυράκης, ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Χάρης Ρέκκας, ενώ στις συζητήσεις παρέστησαν εργαζόμενος και πολίτης – υποστηρικτής του περιφερειάρχη.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας “Ελευθερία“, παρά τις προσπάθειες του κ. Τατούλη να “κοντύνει” όσο το δυνατόν περισσότερο την κ. Αλειφέρη και να την εξωθήσει σε παραίτηση, δεν της έχει ζητήσει τα κλειδιά του γραφείου της, να το αδειάσει δηλαδή και να του το παραχωρήσει, καθώς το συγκεκριμένο γραφείο ανήκει θεσμικά στον αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνίας.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button