Κόσμος

Και όμως ο οδηγός βγήκε χωρίς γρατζουνιά

Οι φωτογραφίες που έδωσε στη δημοσιότητα η πυροσβεστική της Τακόμα στην Ουάσιγκτον των ΗΠΑ είναι από εκείνες τις περιπτώσεις που η φράση «αν έχεις τύχη διάβαινε» παίρνει και οπτική μορφή.

Οι εικόνες από αυτοκινητόδρομο στην Ουάσιγκτον δείχνουν ένα τρομακτικό τροχαίο, με τεράστιους κορμούς δέντρων να διαπερνούν το παρμπρίζ μιας νταλίκας και ο οδηγός του φορτηγού να βγαίνει ζωντανός, ευτυχώς, σώος και αβλαβής!

Κοιτώντας τις φωτογραφίες δύσκολα πιστεύει κάποιος ότι ο οδηγός θα μπορούσε να μην είχε σκοτωθεί λόγω των τεράστιων κορμών που διαπέρασαν το μεγάλο όχημα. Το περιστατικό ξεκίνησε όταν εκείνος ακολουθούσε ένα άλλο φορτηγό. Το πρώτο όχημα φρέναρε πολύ απότομα λόγω της ξαφνικής κίνησης που εμφανίστηκε εμπρός του.

Όπως ανέφερε το abc30.com, ο οδηγός δεν πρόλαβε να φρενάρει έγκαιρα και χτύπησε με δύναμη στην πρώτη νταλίκα, που είχε ως αποτέλεσμα τη μετατόπιση των κορμών προς τα πίσω.

Ο πρώτος οδηγός τραυματίστηκε στα πλευρά ενώ ο δεύτερος ως δια μαγείας βγήκε ανέγγιχτος.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button