Κόσμος

Κακοποίησαν κύκνο: Του φόρεσαν στο κεφάλι μια μαύρη κάλτσα

Η αστυνομία του Λίνκολν στη Βρετανία το έχει πάρει προσωπικά. Να εντοπίσει και να συλλάβει τον άγνωστο ο οποίος για να σπάσει πλάκα, έπιασε έναν κύκνο και το φόρεσε στο κεφάλι μέχρι το λαιμό μια μαύρη κάλτσα.

Το πανέμορφο πτηνό όχι μόνο δεν μπορούσε να ανασάνει καλά, αλλά δεν μπορούσε κιόλας να δει καλά και να φάει. Και εάν δεν είχαν εντοπίσει τον κύκνο κατά τύχη κάποιοι εκδρομείς και να του αφαιρέσουν την κάλτσα το πουλί θα πέθαινε.

Μάλιστα ο διοικητής του αστυνομικού τμήματος, μίλησε για λόγους τιμής να εντοπιστεί ο δράστη και συνέχισε: «Οποιοσδήποτε τύπος σκληρότητας απέναντι σε ζώα δεν θα γίνει ανεκτός και αποδεκτός και θα διεξάγουμε πλήρη έρευνα για αυτό το περιστατικό. Συνεργαζόμαστε με οργανώσεις της άγριας πανίδας που μας αναφέρουν αυτά τα περιστατικά για να μπορέσουμε να τα διερευνήσουμε».

Και συνέχισε: «Δεν πιστεύουμε ότι αυτό ήταν κάτι τυχαίο. Εάν δεν είχε παρέμβει η οργάνωση “Διάσωση του Κύκνου”, το πουλί θα είχε πεθάνει από πείνα ή ενδεχομένως από ασφυξία». Και κατέληξε πως οι έρευνες δεν πρόκειται να σταματήσουν μέχρι να βρεθεί ο δράστης.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button