Τοπικά Νέα

Καλαμάτα: Έγινε μητέρα για … 8η φορά!

Μια από τις πιο ξεχωριστές ειδήσεις εδώ και πολύ καιρό, και, μια από τις πιο θετικές που έχουμε καταγράψει. Ένα υγιέστατο αγοράκι είναι το 8ο παιδί της οικογένειας του Θεόδωρου Νίκα και της Γεωργίας Σακκάκου. Η πολύτεκνη μητέρα έφερε στον κόσμο το νέο μέλος της οικογένειας, την Παρασκευή το πρωί στην κλινική “City Hospital”.

Η ίδια πανευτυχής περιέγραψε τα συναισθήματά της, όπως και ο πατέρας σημειώνοντας πως τα παιδιά είναι ευτυχία και πως ποτέ δεν αποτέλεσαν εμπόδιο οι όποιες δυσκολίες στο να αυξηθεί και να γίνει πλέον 10μελής η ευτυχισμένη οικογένεια από την Καλαμάτα.

Η μητέρα Γεωργία Σακκάκου

Ο πατέρας Θεόδωρος Νίκας

Τα δύο από τα τρία κορίτσια της οικογένειας με το μικρό τους αδερφό

Να σημειωθεί πως τον τοκετό που κύλησε ομαλά έφερε εις πέρας ο μαιευτήρας – γυναικολόγος Ανδρέας Πολυδώρου, με την συμβολή ως β’ χειρουργού του Β. Νίκα, της παιδιάτρου Χ. Κυριακοπούλου-Πολυδώρου, του αναισθησιολόγου Σ. Νταβουντί και της μαίας Γ. Μουτεβελή.

Ο μαιευτήρας – γυναικολόγος Ανδρέας Πολυδώρου

Σε μια ξεχωριστή κίνηση τόσο η Διοίκηση της Γενικής Κλινικής “City Hospital” όσο και οι γιατροί προσέφεραν τις υπηρεσίες τους αφιλοκερδώς ως μια ενέργεια στήριξης στην πολύτεκνη οικογένεια.

Φυσικά, περιχαρή και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας με την εργασία να συνεχίζεται κανονικά στο καφέ “Seven” στην οδό Αθηνών. Το όνομα «Επτά» παρέπεμπε στα 7 αδέρφια, με την οικογένεια τώρα να μεγαλώνει και όπως σημειώνει ο μεγαλύτερος γιος ο Γιώργος «το όνομα δεν αλλάζει, δεν το είχαμε σκεφτεί ότι θα γίνει 8ο ,απλά θα σημειώνουμε πως είμαι εγώ και έχω άλλα επτά αδέρφια».

Ο μεγάλος αδερφός Γιώργος Νίκας

Ο Γιώργος Νίκας μαζί με τον αδερφό του Δημήτρη στην οικογενειακή τους επιχείρηση

Να ευχηθούμε τα καλύτερα και πάντα υγεία και ευτυχία στην οικογένεια…

best-tv.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button