Αθλητικά

Καλαμάτα – ΑΕ Μάνης, Απόλλων Καλαμάτας – Τσικλητήρας Πύλου για την ημιτελική φάση του Κυπέλλου

Σήμερα θα γίνει γνωστό το «ζευγάρι» του μεγάλου τελικού του Κυπέλλου Μεσσηνίας καθώς διεξάγονται οι δύο αγώνες «ρεβάνς» της ημιτελικής φάσης.
Στον πρώτο ημιτελικό ο Π.Σ. «Η Καλαμάτα» αντιμετωπίζει την ΑΕ Μάνης, ενώ στον άλλο, ο Απόλλων Καλαμάτας υποδέχεται τον Τσικλητήρα Πύλου.

ΚΑΛΑΜΑΤΑ – ΑΕ ΜΑΝΗΣ
Με σημαντικές απουσίες  θ’ αντιμετωπίσει την ΑΕ Μάνης η Καλαμάτα στο γήπεδο Μεσσηνιακού «Στ. Παπαδόπουλος» (εκεί είχε διεξαχθεί και το πρώτο ματς κατόπιν αιτήματος της ΑΕ Μάνης προς  την ΕΠΣΜ). Συγκεκριμένα, ο προπονητής Γιάννης Χριστόπουλος δεν μπορεί να υπολογίζει στην παρουσία  των Γιάννη Βοσκόπουλου, Θανάση Πινδώνη (τιμωρημένοι), Ηλία Βούρα, Αντώνη Γιόνδη, Βασίλη Αθανασόπουλου, Μιχάλη Ζαχαρόπουλου (τραυματίες).
Παρά τα προβλήματα η «Μαύρη Θύελλα» θα προσπαθήσει ν’ ανατρέψει το σκορ του πρώτου αγώνα, πανηγυρίζοντας έτσι  την πρόκριση στον τελικό (για Τρίτη σερί φορά).
Στην ΑΕ Μάνης τώρα, νοκ – άουτ είναι ο τερματοφύλακας, Σωτήρης Καστριτσέας (τραυματίστηκε στο Κυριακάτικο ματς με τον ΑΟ Διαβολιτσίου).
Ο τεχνικός Φραγκίσκος Κεράνης, ο συνεργάτης του Κώστας Μίντζηρας και οι ποδοσφαιριστές του είναι αποφασισμένοι να παλέψουν για να ολοκληρώσουν την έκπληξη.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛ. – ΠΥΛΟΣ
Ενισχυμένος με τον Βασίλη Κακαλή (εξέτισε την  ποινή των 4 αγωνιστικών που του είχε επιβληθεί) υποδέχεται τον Τσικλητήρα Πύλου ο Απόλλων  Καλαμάτας. Ο προπονητής Τάκης Σακελλαρόπουλος, οι συνεργάτες του Θανάσης Τσούκλερης, Θεόδωρος  Σακκάς και οι ποδοσφαιριστές τους, θέλουν νίκη με σκορ πρόκρισης (την πρώτη συνάντηση οι «ροσονέρι» της Πύλου είχαν πάρει τα νίκη με 1-0).
Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα θ’ αγωνιστεί η ομάδα της Πύλου. Ο τεχνικός Γιώργος Αργυρόπουλος και οι ποδοσφαιριστές του είναι αποφασισμένοι να εξαντλήσουν όλα τα περιθώρια, παίρνοντας έτσι μία σπουδαία πρόκριση.

Αναλυτικά οι σημερινές συναντήσεις της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Μεσσηνίας, με τους διαιτητές που τις «σφυρίζουν» έχουν ως εξής:
Ώρα 2.30 μ.μ.
Γήπεδο Μεσσηνιακού «Στ. Παπαδόπουλος»
Π.Σ. «Η Καλαμάτα» – ΑΕ Μάνης: Κων. Ψηλοπαναγιώτης, Αν. Τσουκάλη, Γ. Βανικιώτης
Δημοτικό Γήπεδο Ασπροχώματος
Απόλλων Καλαμάτας – Τσικλητήρας Πύλου: Ηλ. Αλεξέας, Νικ. Γκούμας, Ηλ. Τσουλάκος.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button