Τοπικά Νέα

Καλαμάτα: Η ζήλια «όπλισε» το χέρι του άνδρα που έβαλε φωτιά στη σύζυγό του

Οι φωνές που ακούγονταν από το διαμέρισμα της οδού Ακρίτα στην Καλαμάτα ήταν κάτι σύνηθες στην ήσυχη γειτονιά της Μεσσηνιακής πόλης αφού το ζευγάρι που κατοικεί εκεί καυγάδιζε αρκετά συχνά σύμφωνα με τους γείτονες.

Την περασμένη Τετάρτη το βράδυ, όμως, οι φωνές έγιναν ουρλιαχτά από τη 39χρονη μητέρα δυο παιδιών, η οποία έγινε παρανάλωμα του πυρός όταν ο σύζυγός της την περιέλουσε με βενζίνη και της έβαλε φωτιά.

Το έντονο αίσθημα της ζήλιας ήταν εκείνο που σύμφωνα με πληροφορίες όπλισε το χέρι του 45χρονου άντρα ο οποίος πυρπόλησε χωρίς δεύτερη σκέψη τη γυναίκα του.

Το αλβανικής καταγωγής ζευγάρι το οποίο βρίσκεται στην Ελλάδα εδώ και αρκετά χρόνια εργαζόταν σκληρά για να μεγαλώσει τα δύο του παιδιά, ηλικίας 18 και 16 ετών.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες την ώρα του τραγικού συμβάντος τα παιδιά έλειπαν από το σπίτι και δεν ήταν μπροστά στη σκηνή όπου ο πατέρας τους πήγε να κάψει ζωντανή τη μητέρα τους.

Ακούγοντας τις φωνές της άτυχης γυναίκας και βλέποντας τους καπνούς να βγαίνουν από το διαμέρισμα οι γείτονες ειδοποίησαν την πυροσβεστική και την αστυνομία . Μόλις έφτασαν στο διαμέρισμα αντίκρυσαν το αποτρόπαιο θέαμα.

Η φωτιά προκάλεσε σοβαρά εγκαύματα στην άτυχη γυναίκα η οποία νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση ενώ στο νοσοκομείο βρίσκεται και ο δράστης σύζυγός της , ο οποίος τραυματίστηκε τη στιγμή που πήγε να κάψει τη γυναίκα του.

Σε βάρος του δράστη σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση. Ο Εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Καλαμάτας διέταξε την κράτησή του , ώσπου να απολογηθεί στον ανακριτή .

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button