Δήμος ΚαλαμάταςΤοπικά Νέα

Καλαμάτα: Κλήση για παράβαση του ΚΟΚ… που συνέβη πριν 17 χρόνια

Δημότης έλαβε από το δήμο Καλαμάτας ένα έγγραφο που τον καλούσε να πληρώσει, για μια παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας που συνέβη πριν 17 χρόνια! Όχι, μην σας φαίνεται περίεργο έχουμε στη διάθεσή μας όλα τα απαραίτητα έγγραφα, που το αποδεικνύουν.
Ο άνθρωπος δεν είχε κανένα πρόβλημα με την παράβαση, αν και δεν θυμόταν αν έγινε και τι είχε κάνει. Εκείνο που τον ενόχλησε περισσότερο, είναι η αδράνεια της αρμόδιας υπηρεσίας, να αφήσει το θέμα να…σέρνεται για 17 χρόνια. Σχεδόν δύο δεκαετίες.
Για τέτοιες περιπτώσεις η Δημοτική Αρχή έπρεπε να έχει το θάρρος και να μη ζητάει ευθύνες από τους δημότες…

tharrosnews.gr

Σχετικά Άρθρα

Ενα Σχόλιο

  1. Αγαπητέ συντάκτη του κειμένου να σε ενημερώσω ότι στο συγκεκριμένο Δήμο Καλαμάτας δεν είναι το μόνο περιστατικό, έχω στη διάθεσή μου κλήση η οποία πληρώθηκε και οι απατεώνες που πέρασαν μου ξανά έστειλαν έγγραφο για πληρωμή της ίδιας κλήσης, βέβαια τους εξεφτελυσα δείχνοντας την απόδειξη που είχα πληρώσει! Καταλαβαίνετε τη έχει συμβεί, ο κλεψας του κλεψαντος!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button