Δήμος Καλαμάτας

Καλαμάτα: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο Ιστορικό Κέντρο

Tίθενται σε ισχύ από σήμερα, Τετάρτη, οι προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο ιστορικό κέντρο της Καλαμάτας -που, σύμφωνα με τον αρχικό σχεδιασμό και τις αποφάσεις της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής, θα είναι σε ισχύ μέχρι τις 30 Νοεμβρίου.

Οι ρυθμίσεις αυτές περιλαμβάνουν πεζοδρόμηση όλων των δρόμων (οδοί Αιπύτου – Ηφαίστου – Ιθώμης – Αγίου Ιωάννου – Παπάζογλου) που περικλείονται μεταξύ των οδών Υπαπαντής – Τζάνε – Νέδοντος – 23ης Μαρτίου. Τα μέτρα περιλαμβάνουν ακόμα και πεζοδρομήσεις όλων των κάθετων στην οδό Αριστομένους δρόμους (Καπετάν Κρόμπα, Πολυβίου, Αναπλιώτη) που περικλείονται μεταξύ των οδών Σφακτηρίας – 23ης Μαρτίου – Νέδοντος – Κολοκοτρώνη.
Τα ωράρια τροφοδοσίας των καταστημάτων και στις δύο περιπτώσεις, είναι από τις 7 έως τις 10 το πρωί και από τις 4 έως τις 6 το απόγευμα.
Ήδη, συνεργεία του Δήμου έχουν προχωρήσει στις απαραίτητες εργασίες σήμανσης στα σημεία όπου και θα εφαρμοστούν οι συγκεκριμένες ρυθμίσεις που -σύμφωνα με τη δημοτική αρχή- έχουν ως στόχο την απόδοση περισσότερου δημόσιου χώρου στους πεζούς.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button