Τοπικά Νέα

Καλαμάτα: Σοβαρός τραυματισμός οδηγού «ντελίβερι» σε τροχαίο – Νέο ατύχημα με ένα τραυματία

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε 20 λεπτά πριν τις 11 το βράδυ της Πέμπτης, στην συμβολή των οδών Φαρών και Αριστοτέλους της Καλαμάτας.

Αυτοκίνητο διερχόμενο στη Φαρών επιχείρησε να στρίψει στην οδό Αριστοτέλους, με αποτέλεσμα να συγκρουστεί σφόδρα με μηχανάκι που ανέβαινε την Φαρών προς το κέντρο της πόλης.

Καλαμάτα: Σοβαρός τραυματισμός οδηγού «ντελίβερι» σε τροχαίο – Νέο ατύχημα με ένα τραυματία (βίντεο)

Από τη σφοδρή σύγκρουση ο οδηγός της μηχανής που εργάζεται «ντελίβερι» εκσφενδονίστηκε και βρέθηκε κάτω από σταθμευμένο όχημα. Άμεσα στο σημείο βρέθηκε όχημα της πυροσβεστικής για τον απεγκλωβισμό του νεαρού, ο οποίος διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Καλαμάτας σε σοβαρή κατάσταση έχοντας όμως τις αισθήσεις του.

Ο δρόμος έμεινε για αρκετή ώρα κλειστός ενώ τα αιτία του ατυχήματος διευρύνονται από το τμήμα τροχαίας Καλαμάτας.

Δεύτερο τροχαίο λίγη ώρα αργότερα

Όμως ακόμα ένα σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στην Καλαμάτα λίγα λεπτά μετά τις 11 το βράδυ. Αυτοκίνητο συγκρούστηκε με μηχανάκι στη διασταύρωση Άκριτα και Κρήτης.

Από τη σύγκρουση τραυματίστηκε ο οδηγός μηχανής ο οποίος διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Καλαμάτας χωρίς ωστόσο να αντιμετωπίζει κίνδυνο η ζωή του.

Καλαμάτα: Σοβαρός τραυματισμός οδηγού «ντελίβερι» σε τροχαίο – Νέο ατύχημα με ένα τραυματία (βίντεο)

ertnews.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button