Αθλητικά

Καλαμάτα B.C. – Γ.Σ. Γαργαλιάνων 71-64 “Δύσκολη νίκη για την Καλαμάτα B.C.

Επικρατώντας δύσκολα με 71-64 του αξιόμαχου Γ.Σ. Γαργαλιάνων, η ομάδα της Καλαμάτας B.C. συνέχισε με το απόλυτο των νικών παραμένοντας μόνη πρώτη στην κορυφή της βαθμολογίας. Το παιχνίδι ήταν ντέρμπι σε όλη τη διάρκεια του με τις δύο ομάδες να είναι κοντά στο σκορ και τους φιλοξενούμενους να μην “αφήνουν σε ησυχία” τους πρωτοπόρους.

Τελικά οι μελανόλευκοι έδειξαν πως είναι μέχρι στιγμής τουλάχιστον η καλύτερη ομάδα της κατηγορίας και επικράτησαν με 71-64 με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Μπούσι που είχε 24 πόντους. Από τους ηττημένους ξεχώρισε ο Παπαδάκος που πέτυχε 28 ποντους με 4 τρίποντα.

Στο στρατόπεδο των μελανόλευκων αφιέρωσαν τη νίκη στον προπονητή τους, Παύλο Νώντα, για τον ερχομό της κόρης του. Με τη σειρά μας του ευχόμαστε κι εμείς ο,τι καλύτερο για το νέο μέλος της οικογένειας.

Τα δεκάλεπτα: 14-17, 35-31, 52-47, 71-64

Καλαμάτα B.C. (Νώντας): Ζύμπας 6(2), Τζιλιάνος 6(2), Μπούσι 24(2), Βάκρινος, Μπάκας 13, Λαζαρακόπουλος, Φραγγέας 10(1), Καλογερόπουλος 10, Χατζηαγγέλου, Μανωλάκης 2, Αρώνης

Γ.Σ. Γαργαλιάνων (Τσόπελας): Γερμανός Π. 3(1), Βελισσάρης , Ζευγίτης 7, Τσαγκάρης Λ. 5(1), Παπαδάκος 28(4), Τσαγκάνης 8(2), Γερμανός Α. 10(2), Αναστασόπουλος 3

sportsplus.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button