Κόσμος

Καραντίνα: Έβγαλε για βόλτα με λουράκι όχι το σκύλο της αλλά τον φίλο της, και έφαγε πρόστιμο 4.000 ευρώ!

Οι αστυνομικοί που επιτηρούσαν την αυστηρή καραντίνα στο Κεμπέκ του Καναδά, έμειναν έκπληκτοι όταν είδαν σε έναν άδειο από κόσμο δρόμο, να περπατάει μια γυναίκα που κρατούσε ένα λουράκι σκύλου. Δεν έσερνε όμως το σκυλάκι της αλλά είχε βγάλει για βόλτα τον φίλο της.
Μάλιστα επειδή η περιοχή βρίσκεται σε καραντίνα, η κοπέλα είχε στείλει και το αντίστοιχο sms που προβλέπει την μετακίνηση για τις ανάγκες του κατοικιδίου. Τα όργανα της τάξης την πλησίασαν και όταν τη ρώτησαν ευγενικά τι κάνει εκεί, η γυναίκα τους έδειξε το κινητό με το sms της.
«Κυρία μου τι λέτε» της είπαν, «κάτι τέτοιο δεν προβλέπεται» και στη συνέχεια της έριξαν πρόστιμο 1000 δολάρια, προσπαθώντας να συγκρατήσουν τα γέλια τους. Ο φίλος όση ώρα γινόταν ο διάλογος, δεν μιλούσε ούτε έξυνε το αυτί του με το πόδι του.
Στο Κεμπέκ ισχύει αυστηρό λοκντάουν και απαγόρευση της κυκλοφορίας από τις 8 το βράδυ μέχρι τις 5 το πρωί της επόμενης ημέρας, με σκοπό να αναχαιτιστεί το κύμα της πανδημίας. Σε περίπτωση που κάποιος γίνει υπότροπος και δεχτεί και άλλο πρόστιμο, τότε εκείνο μπορεί να αγγίξει και τα 4.000 ευρώ.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button