Αστυνομικά

Κατάθεση αστυνομικού γλίτωσε νεαρό που δεν είχε κάνει την κλοπή που κατηγορούνταν

Καμία σχέση με απόπειρα κλοπής αυτοκινήτου δεν είχε ένας Ρομά, ο οποίος το φώναζε από την πρώτη στιγμή που δικαζόταν στο Μονομελές Εφετείο Κακουργημάτων Καλαμάτας τον γλίτωσε η κατάθεση που είχε δώσει αστυνομικός ότι οι πραγματικοί δράστες βρέθηκαν και είναι δύο Μαροκινοί.
Για την απόπειρα κλοπής κρίθηκε αθώος, όμως καταδικάσθηκε σε 30 μέρες φυλάκισης, καθώς όταν συνελήφθη βρέθηκε στην κατοχή του μικροποσότητα χασίς για ιδία χρήση.
Το περιστατικό είχε συμβεί τον Απρίλιο του 2017 και όπως κατέθεσε η μάρτυρας, βγαίνοντας στο μπαλκόνι της είδε έναν άντρα ο οποίος είχε ανέβει στη μάντρα και με ένα σκερπάνι προσπαθούσε να παραβιάσει την πόρτα του συνοδηγού του αυτοκινήτου της.
Από τα ρούχα και το σωματότυπο τότε είχε αναγνωρίσει τον κατηγορούμενο, όμως χθες δήλωσε πως δεν είναι σίγουρη, καθώς δεν είχε δει τα χαρακτηριστικά του.
Ο νεαρός Ρομά τη γλίτωσε όταν από το δικαστήριο αναγνώσθηκε κατάθεση αστυνομικού, στην οποία ανέφερε ότι οι πραγματικοί δράστες βρέθηκαν και ο συγκεκριμένος δεν έχει σχέση με την πράξη της απόπειρας κλοπής.
Β.Β.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button