Εκλογές 2019

Κατάμεστο το CINELUX στα Φιλιατρά στην παρουσίαση του συνδυασμού του Γ. Λεβεντάκη – Παρουσίασε τους 34 πρώτους υποψήφιους [εικόνες – βίντεο]

Δυναμική παρουσίαση του Συνδυασμού του Γιώργου Λεβεντάκη «Α.Ν.Ο.Δ.Ο.Σ. Τριφυλίας»

Στην κατάμεστη αίθουσα του κινηματογράφου CINELUX στα Φιλιατρά πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα η παρουσίαση των αρχών, του προγράμματος και των υποψηφίων του συνδυασμού «Α.Ν.Ο.Δ.Ο.Σ. Τριφυλίας» του Υποψηφίου Δημάρχου Τριφυλίας Γιώργου Λεβεντάκη.

Ο κόσμος είχε γεμίσει ασφυκτικά την αίθουσα, με αποτέλεσμα να γίνεται παντού το αδιαχώρητο στο φουαγιέ και την είσοδο με δεκάδες όρθιους, ενώ υπήρχαν τηλεοράσεις και στον εξωτερικό χώρο όπου γινόταν ταυτόχρονη προβολή της ομιλίας.

“Στις 26 Μαΐου είναι η στιγμή να τα αλλάξουμε όλα και αυτή την εντολή θα τη δώσετε εσείς, οι άντρες και οι γυναίκες της Τριφυλίας. Δεν είμαστε εδώ για να αναλύσουμε το παρελθόν, δεν είμαστε εδώ για να χάσουμε χρόνο με αυτά που δεν έγιναν. Είμαστε εδώ για να βρούμε λύσεις για ένα καλύτερο αύριο . Ένα καλύτερο αύριο πρώτα από όλα για τα παιδιά μας και μετά για όλους εμάς. Ο τόπος μας σήμερα, μας θέλει ενωμένους!”

τόνισε απόψε ο υποψήφιος Δήμαρχος Γιώργος Λεβεντάκης.

Ο υποψήφιος δήμαρχος εξήγησε τους λόγους που τον οδήγησαν να ασχοληθεί με τον Δήμο μας έπειτα από μία επιτυχημένη επαγγελματική καριέρα, που δεν είναι άλλοι, από την επιθυμία του να προσφέρει κάτι στην πόλη του και στον διευρυμένο Δήμο μας. Τόνισε δε, ότι η παράταξη δεν ανήκει σε κανέναν κομματικό χώρο και κάλεσε σε συστράτευση όλους όσοι θέλουν να συμβάλλουν στην προσπάθεια αυτή.

Πριν την έναρξη της ομιλίας του παρουσιάστηκε ένα ολιγόλεπτο ντοκιμαντέρ που αναφερόταν όχι μόνο στα προβλήματα του τόπου, αλλά και στις δυνατότητές του.

Έφτασε η στιγμή η Τριφυλία, να βρει το ήσυχο λιμάνι της, ανέφερε στην ομιλία του ο κ. Λεβεντάκης.

“Τη πρωτοβουλία αυτή τη πήρα πρώτα απ’ όλα γιατί δε μπορώ άλλο να βλέπω τη Τριφυλία μας να μαραζώνει, την ώρα που οι άλλοι Δήμοι στη γειτονιά μας αναπτύσσουν τις υποδομές τους,  το τουρισμό τους, την τοπική οικονομία τους. Στις 14 Αυγούστου του 2018 πήρα την απόφαση να ανακοινώσω την υποψηφιότητά μου για τις επερχόμενες δημοτικές εκλογές. Όλο αυτό τον καιρό γύρισα τη Τριφυλία απ’ άκρη σ’ άκρη. Μίλησα με τους ανθρώπους της, με όλους εσάς, είδα τα προβλήματά μας, γνώρισα τις ελλείψεις μας και κατάλαβα τις ανάγκες μας. Αγροτικό δίκτυο παραμελημένο, ακατάλληλο δίκτυο ύδρευσης, ανεξέλεγκτες χωματερές, ακατάλληλοι παιδότοποι, είναι ένα μικρό δείγμα. Ο Δήμος μας πρέπει και μπορεί να ανταποκριθεί σ’ αυτές τις ανάγκες.  Ο Δήμος πρέπει να αποκτήσει  ξανά  την εμπιστοσύνη των πολιτών του, και αυτό αποτυπώνεται στο πρόγραμμα που θα σας παρουσιάσουμε. Το πρόγραμμα μας είναι αξιόπιστο, είναι ρεαλιστικό, είναι υλοποιήσιμο. Και αφορά τους τομείς της τοπικής οικονομίας ,της παιδείας, των υποδομών ,των δικτύων και της ασφάλειας. Αυτοί είναι οι βασικοί πυλώνες του προγράμματός μας. Δεν υπάρχει άλλο όνειρο. Δεν υπάρχει άλλο όραμα, Δεν υπάρχει άλλη νεολαία, σαν τη νεολαία της Τριφυλίας. Είμαστε παιδιά της ίδιας μάνας, παιδιά του ίδιου τόπου. Αυτού του τόπου, που πέρασε τα τελευταία χρόνια μεγάλες φουρτούνες, δοκιμάστηκε, αλλά άντεξε και σώθηκε. Έφτασε η στιγμή η Τριφυλία, να βρει το ήσυχο λιμάνι της. Σας μιλάω από τη καρδιά μου, όπως πάντα έκανα. Τα καλύτερα έρχονται. Στις 26 Μαΐου γυρίζουμε σελίδα. Ξεκινάμε από την αρχή. Για το μέλλον των παιδιών μας. Σας πρότεινα ένα σχέδιο και ένα όραμα. Πάνω από όλα σας ζητώ, να πιστέψετε στο εαυτό σας, στο πλούτο της Τριφυλίας μας. Το σχέδιο που προτείνουμε μπορεί να οδηγήσει την Τριφυλία στο αύριο. Το όραμα που προτείνουμε, μπορεί να μας ενώσει όλους. Και όταν ενωθούμε και πιστέψουμε στον εαυτό μας, μπορούμε να κάνουμε θαύματα. Η μεγάλη μάχη, για τη μεγάλη αλλαγή τώρα ξεκινάει. Οι εκλογές στις 26 Μαΐου είναι οι πιο κρίσιμες των τελευταίων δεκαετιών. Ήρθε η ώρα να χτίσουμε ένα συμβόλαιο εμπιστοσύνης, που θα στηρίζεται στην αξιοκρατία και την εργατικότητα”.

Στη συνέχεια παρουσιάστηκε το πρόγραμμα  του συνδυασμού, που όπως τονίστηκε αφορά όλους τους πολίτες της Τριφυλίας, είναι ρεαλιστικό, αξιόπιστο και κοστολογημένο.

Δείτε το πρόγραμμα πατώντας εδώ.

Την βραδιά τίμησαν με την παρουσία τους ο πρώην Δήμαρχος Φιλιατρών Άλκης Ξύγκας, καθώς και ο Πρόεδρος και μέλη της ΔΗΜ.ΤΟ Τριφυλίας, Γιώργος Φωτεινός.

Καλώντας στο βήμα τους υποψήφιους Δημοτικούς Συμβούλους ο κ. Λεβεντάκης σημείωσε, «Είναι όλοι καταξιωμένοι στην κοινωνία μας, ο καθένας από το δικό του μετερίζι. Αυτοί οι άνθρωποι, θα σας εκπροσωπήσουν την επόμενη μέρα όλους εσάς. Αυτοί οι άνθρωποι θα δώσουν τις μεγάλες μάχες μαζί μου, για τη μεγάλη αλλαγή. Ξέρουμε ποιοι είμαστε και ξέρουμε πολύ καλά που πάμε. Μπορούμε να πάμε επιτέλους την Τριφυλία μπροστά, δίνοντας ευκαιρίες στα παιδιά των σκληρά εργαζόμενων πολιτών αυτού του τόπου, να ζήσουν καλύτερα από τους γονείς τους. Αυτή τη Τριφυλία αξίζουμε, διότι αξίζουμε καλύτερα. Ζητώ τη δική σας ισχυρή εντολή, το μέλλουν το τόπου είναι στα χέρια σας».

Οι πρώτοι 34 υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι του συνδυασμού:

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΑΕΤΟΥ

1.ΖΙΑΝΝΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ -ΦΥΣΙΚΟΣ

2.ΚΑΜΠΟΥΚΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΜΙΧΑΗΛ-ΑΓΡΟΤΗΣ

 

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΑΥΛΩΝΟΣ

1.ΓΚΟΓΚΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑ –ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ

2.ΚΟΛΛΙΑΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ-ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ

3.ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΗΛΙΑΣ-ΑΠΟΦΟΙΤΟΣ Τ.Ε.Ι ΠΕΙΡΑΙΑ, ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ ΑΓΡΟΤΗΣ

 

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΩΝ

1.ΑΥΡΗΛΙΩΝΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ-ΕΛΕΓΚΤΗΣ ΥΠΕΡΑΣΤΙΚΟΥ ΚΤΕΛ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

2.ΣΕΡΕΤΗ ΕΥΣΤΑΘΙΑ(ΕΦΗ)-ΝΟΣΗΛΕΥΤΡΙΑ ΚΕΝΤΡΟΥ ΥΓΕΙΑΣ ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΩΝ

3.ΣΚΟΥΝΤΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ –ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ, PROGRAM MANAGER

4.ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ (ΤΟΥΛΑ)-ΑΓΡΟΤΙΣΣΑ

5.ΜΙΧΑΛΑΚΟΠΟΥΛΟΥ-ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΥ(ΒΑΓΓΕΛΑΚΗ) ΕΛΕΝΗ-ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΡΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ

6.ΤΣΑΓΚΑΝΗΣ (ΖΩΓΑΣ) ΣΑΚΗΣ –ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΙΣΤΗΣ

7.ΤΣΟΥΠΑΚΗ  ΚΑΝΑΒΟΥ ΕΛΛΙΣΑΒΕΤ (ΕΛΛΗ)-ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ (ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΟΙ)

8.ΠΑΤΕΡΟΠΟΥΛΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ-ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ

9.ΠΟΥΛΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ –ΑΓΡΟΤΗΣ

10.ΦΡΟΥΣΟΣ ΝΙΚΟΣ-ΠΡΩΗΝ ΔΙΕΘΝΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ-ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

 

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ

1.ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΥ-ΔΙΠΛΟΥ ΜΑΡΙΝΑ –ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΝΗΠΙΑΓΩΓΟΣ

2.ΒΛΑΧΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ –ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ

3.ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ-ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ

4.ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΣ (ΠΑΡΑΛΛΙΑΣ)-ΑΓΡΟΤΗΣ

5.ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ –ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΘΕΟΛΟΓΟΣ –ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ

6.ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ-ΦΑΡΑΝΤΖΗ ΒΟΥΛΑ-ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ

7.ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΥ-ΛΟΛΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ(ΕΥΗ)-ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ-ΕΙΔΙΚΗ ΠΑΙΔΑΓΩΓΟΣ

8.ΤΖΟΡΒΑΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ –ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΙΣΤΗΣ

 

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΤΡΙΠΥΛΑΣ

1.ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ –ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ

1.ΑΛΕΥΡΑΣ ΤΑΚΗΣ-ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΣ

2.ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ-ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΣ –ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ

3.ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΥ –ΠΡΟΝΟΪΤΗ ΜΑΡΙΑ –ΑΡΙΣΤΟΥΧΟΣ ΣΧΟΛΗΣ ΝΗΠΙΑΓΩΓΩΝ –ΑΡΙΣΤΟΥΧΟΣ ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΣ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

4.ΚΟΡΟΒΙΛΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ(ΑΓΓΕΛΗΣ) -ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ ΑΓΡΟΤΗΣ

5.ΜΑΡΚΟΥΛΙΑ ΣΩΤΗΡΙΑ (ΡΟΥΛΑ)-ΜΕΛΟΣ ΤΟΠΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ, ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ

6.ΜΠΕΡΔΕΣΗ ΔΗΜΗΤΡΑ-ΝΟΣΗΛΕΥΤΡΙΑ

7.ΜΠΟΤΟΥ –ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ- ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ

8.ΜΙΧΑΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΣΠΥΡΟΣ –ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ

9.ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του ΣΤΑΣΙΝΟΥ (ΚΑΡΑΡΟ) –ΑΓΡΟΤΗΣ

10.ΣΤΡΙΜΠΑΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ -ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ

Αυτοί είναι μέρος των υποψηφίων που ανακοίνωσε σήμερα ο κ. Λεβεντάκης.

Δείτε βίντεο:

Δείτε εικόνες:

Δείτε το ολιγόλεπτο ντοκιμαντέρ του συνδυασμού “Α.Ν.Ο.Δ.Ο.Σ. Τριφυλίας” που αναφέρεται στα προβλήματα και στις δυνατότητες του τόπου μας:

https://www.youtube.com/watch?v=rtLqcvNyLt8

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button