Πελοπόννησος

Καταγγελία για 900 ευρώ πρόστιμο σε κορίτσι! Σε απόγνωση ο άνεργος πατέρας…

Πρόστιμα συνολικού ύψους 900 ευρώ επέβαλλαν αστυνομικές αρχές σε 17χρονη στη Θεσσαλονίκη. Την καταγγελία έκανε ο πατέρας της κοπέλας, ο οποίος είναι άνεργος.

Σε απόγνωση ο άνεργος πατέρας μίλησε στο Focus Fm και καταγγέλλει λέγοντας ότι: “Το Σάββατο (σ.σ. 21.11.2020) η κόρη μου μαζί με μία φίλη της κατευθυνόταν στο σπίτι της κατά τις 20:30 και πλησίαζε μισό τετράγωνο από το σπίτι της. Την σταμάτησαν γύρω στις 20:40 που πλησίαζε, σε δύο λεπτά θα ήταν σπίτι, ένα φιλικό ζευγάρι που μένει στην οικοδομή που μένει και η φίλη της. Και της λένε να έρθουν και εκείνοι μαζί τους, να πάνε στην οικία. Εκείνη την ώρα δέχθηκαν μπλόκο από τους αστυνομικούς με αποτέλεσμα μέχρι να ξεκαθαριστεί η κατάσταση, να ζητήσουν τα στοιχεία, να κατέβουν από τις μηχανές, να ανταλλάξουν κουβέντες που πάτε και τί κάνετε, πέρασε η ώρα και μετά τις 21:00 άρχισαν να γράφουν τον κάθε έναν με πρόστιμα”.

Ο αστυνομικός έγραψε την κόρη μου 900 ευρώ για κυκλοφορία μετά τις 21:00, για αναίτια μετακίνηση και μη χρήση μάσκας, ανέφερε ο πατέρας γνωστοποιώντας ότι υπέβαλλε ένσταση μέσω E-mail.

Ακούστε όσα περιγράφει ο πατέρας στο Focus Fm:

Σχετικά Άρθρα

Ενα Σχόλιο

  1. Τα λεφτά αυτά από τα πρόστιμα του δήθεν κινδύνου του κορώνα θα τα δώσετε κύριοι της δήθεν κυβέρνησης των Ελλήνων στα επιδόματα οποίων θέλετε εσείς , για να ξεκοκαλλισεται με την υσιχια σας τα 73 δις ευρώ από την Ευρώπη; Είναι απαράδεκτη η συμπεριφορά σας απέναντι στον άνθρωπο ( Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ ΑΤΟΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ) τα πρόστιμα και το κλείδωμα στο σπίτι στερεί το αυτονόητο !!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button