ΚυπαρισσίαΤοπικά Νέα

Καταγγελία Δημάρχου Τριφυλίας για κλοπή δέντρων στην Κυπαρισσία

Δείτε τι αναφέρει η καταγγελία του δημάρχου Τριφλίας κ. Λεβεντάκη:

Στο πλαίσιο έργων ανάπλασης και καλλωπισμού, στην περιοχή της παραλίας, της Κυπαρισσίας, συνεργεία μας προέβησαν, μεταξύ άλλων, και στη φύτευση καλλωπιστικών φυτών και δένδρων, στον εκεί περιβάλλοντα χώρο.
Με μεγάλη θλίψη βρεθήκαμε, σήμερα το πρωί, εγώ και οι συνεργάτες μου, μπροστά σε μία θλιβερή εικόνα, η οποία μας γέμισε απογοήτευση, αλλά και θυμό.
Με έκπληξη, διαπιστώσαμε την κλοπή, κάποιων από αυτά (διάφορα καλλωπιστικά φυτά και τρία (3) κυπαρίσσια, διαμορφωμένα σε σχήμα μπάλας), η αξία των οποίων ξεπερνά τα πεντακόσια (500.00€) ευρώ.
Πράξη, αν μη τι άλλο, μικρόψυχη, κατακριτέα και καταδικαστέα.
Παρακαλώ, προσωπικά, οποιονδήποτε συμπολίτη μας, γνωρίζει οτιδήποτε, όπως και αν υπέπεσε ή υποπέσει στην αντίληψή του το παραμικρό, που αφορά στο συμβάν αυτό, να ενημερώσει τις υπηρεσίες του Δήμου (έστω και ανώνυμα), προκειμένου να βρεθούν οι υπαίτιοι.
Εννοείται πως, από μέρους του Δήμου Τριφυλίας, θα υποβληθεί μήνυση κατ’ αγνώστων, κι αυτό γιατί “κάποιοι” δε σεβάστηκαν, ούτε το δημόσιο χρήμα, αλλά ούτε και την προσπάθεια που γίνεται, για το καλό του τόπου και των συμπολιτών μας.
Δυστυχώς, γι’ αυτούς, έχω τεράστια αποθέματα υπομονής, αλλά και επιμονής, επίσης και δεν πρόκειται, επ’ ουδενί, να με πτοήσουν, τέτοιου είδους, ποταπές, συμπεριφορές.
ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ 16-04-2021
Ο Δήμαρχος Τριφυλίας
ΓΕΩΡΓΙΟΣ Ι. ΛΕΒΕΝΤΑΚΗΣ

Σχετικά Άρθρα

2 Σχόλια

  1. Μέσα από την καταγγελία μας προϊδεάζετε για το κόστος του καλλωπισμού .Τρία κυπαρίσσια πεντακόσια(500) ευρώ. Υπάρχει μελέτη; Υπάρχει σύμβαση; Ποιος μελέτησε το έργο; Ο <> άνθρωπος; Δεν είναι αποτέλεσμα του προσωπικού του Δήμου, απασχολήθηκαν και ιδιώτες με τα μηχανήματά τους. Οι αψίδες του θριάμβου τι εξυπηρετούν ; Ο καλλωπισμός παραπέμπει σε κτήμα δεξιώσεων και κοινωνικών εκδηλώσεων. Όσο για την πράξη της κλοπής ,φυσικά ,είναι καταδικαστέα!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button