Τοπικά Νέα

Καταγγελία δημάρχου Τριφυλίας για σκουπίδια στο δρόμο Αγρίλη – Φιλιατρών

Δείτε τι αναφέρει καταγγελτική επιστολή του δημάρχου Τριφυλίας Γιώργου Λεβεντάκη

Την παρακάτω εικόνα αντίκρισα σήμερα, σε σημείο του δρόμου Αγρίλη – Φιλιατρών.
Μια εικόνα, που αποτυπώνει τον τρόπο με τον οποίο, ένας συμπολίτης μας, απαξιώνει το σπουδαίο αλλά και επίπονο έργο, που επιτελούν τα συνεργεία καθαριότητας του Δήμου Τριφυλίας.
Και που φυσικά, αυτόματα τον κατατάσσει σε ένα ασεβές, ασυνείδητο και απολίτιστο άτομο, που δεκάρα δε δίνει για τον συνάνθρωπό του και το περιβάλλον, στο οποίο ζει, αρκεί να «ξεβρομίσει» το δικό του σπίτι.
Δηλαδή, η γνωστή νοοτροπία του «βολέματος» και της ευκολίας, με την οποία «κάποιοι» αντιμετωπίζουν τα πάντα, γύρω τους.
Ενημερώθηκαν ήδη, οι αρμόδιες αστυνομικές αρχές, προκειμένου να επιληφθούν του θέματος και θα υποβληθεί και μηνυτήρια αναφορά, κατά παντός υπευθύνου.
Και να είναι σίγουρος, ο συγκεκριμένος «νοικοκύρης», πως όταν μάθουμε ποιος είναι, αφενός θα υποστεί τις ανάλογες συνέπειες του νόμου και αφετέρου θα του επιβληθεί το αναλογούν χρηματικό πρόστιμο.
Σε αντίθεση με αυτόν τον «κύριο», οι υπάλληλοι καθαριότητας, για ακόμα μία φορά, θα πράξουν το καθήκον τους, δίνοντας μαθήματα υπευθυνότητας και σεβασμού στον πολίτη.
Θα επαναλάβω και πάλι, πως δεν υπάρχει κανένα περιθώριο υπομονής, όπως και ανοχής, από μέρους μας.
Παρόμοιες παραβατικές συμπεριφορές, θα είναι πάντα, καταγγελλόμενες και καταδικαστέες.
Γιατί…
Μόνο με υπευθυνότητα και σεβασμό στον πολίτη, μπορούμε να πάμε αυτόν τον τόπο ένα βήμα παραπέρα!
Ο δήμαρχος Τριφυλίας
ΓΕΩΡΓΙΟΣ Ι. ΛΕΒΕΝΤΑΚΗΣ

 

Σχετικά Άρθρα

16 Σχόλια

  1. Ο τυπος ειναι στην κοσμαρα του…εδω εχει καταστρεψει τον Δημο και δημοσιοποιει οτι να ναι….αν θελει να κανει καταγγελια, ας την κανει στην αστυνομια. Δουλεια του ειναι στο κατω κατω. Γι αυτο τον ψηφισαν…Γιατι πρεπει το παραμικρο να το βγαζει στη Δημοσιοτητα? Για να δειξει οτι κατι κανει? Σα δε ντρεπεται…

  2. Τα μάζεψε ή σταμάτησε να τα φωτογραφίσει για να αποπροσανατολίσει τον κόσμο από την διάλυση του Δήμου και τις ευθύνες του σαν Δήμαρχος; Αν κάνει μια βόλτα από τη μια άκρη ως την άλλη στον Δήμο όπου είναι Δήμαρχος θα φτιάξει ολόκληρο άλμπουμ με φωτογραφίες.
    Τον Αύγουστο μετά την εκλογή του και πριν αναλάβει Δήμαρχος είχε κάνει αναφορά στον Εισαγγελέα για τα σκουπίδια εναντίον της προηγούμενης Δημοτικής Αρχής. Ας πάει να κάνει και τώρα εναντίον της δικής του Δημοτικής Αρχής. Σκουπίδια είναι παντού στον Δήμο χειρότερα από ποτέ και ας βγάζει ανακοινώσεις και καταγγελίες. Πρώτα του έφταιγε ο Δήμαρχος αλλά τώρα που είναι ο ίδιος Δήμαρχος φταίνε οι πολίτες.
    Αντε γεια.

    1. Κακώς τα σκουπίδια πετάχτηκαν εκεί, όταν χρειάστηκε να κάνω κάποιες εργασίες και θα είχα κάποια μπάζα, πήρα τηλέφωνο τον Δήμο, γιατί τι πρέπει να κάνω, μου είπαν να τα βγάλω και να τηλεφωνήσω για να τα πάρουν, …αυτό και έκανα..στο δεύτερο τηλέφωνο μου είπαν ότι δεν μπορούν γιατί δεν έχουν μηχάνημα να τα φορτώσουν…τι τους λες??? Αναγκάστηκα να φωνάξω ιδιώτη να τα φορτώσει με τα χέρια σε αγροτικό και να τα πετάξω, δυστυχώς η βλακεια είναι ανίκητη..και στους εκλεγμένους…και στους εκλέγοντες….

  3. Δήμαρχε μη πτοείσαι.
    Είναι γνωστοί οι ασυνείδητοι.
    Δρούν σαν τη καμόρα στη νύχτα.
    Ετσι έχουν μάθει να κάνουν αντιπολίτευση.
    Και κάδους έχουμε δει να αναποδογυρίζουν μόνο και μόνο γιατί την έχουν δει πονηροί και περιμένουν σαν την αλεπού να πέσουν ….του κριαριού…

  4. Πριν βγει του έφταιγαν οι προηγο. Τώρα του φταίνε οι δημότες. Ένα έργο δικό σου έχεις να μας δείξεις. Ένα έργο πες μας κ. Δήμαρχε .
    Όλο κάποιος άλλος σου φταίει

    1. Καλε μου Δήμαρχε μάζεψε τα σκουπίδια που πέταξε ο κακός πολίτης και πήγαινε και κατσουλοκρυψετα στον καινούργιο σκουπιδότοπο που έχεις φτιάξει στο αγροκηπιο στο δρόμο για το γήπεδο της ΕΡΑΝΗΣ και μην ταράζεσαι αφού ΜΟΝΟ ΕΣΥ ΜΠΟΡΕΊΣ!!

  5. Δεν υπαρχει κανενας να σου πει οτι αυτα που σου γραφουν ειναι ολα εναντιον σου;Τα ελυσες ολα και σε πειραξαν τα σκουπιδια που εβαλε ενας…Ντροπη σε αυτον ντροπη και σε εσενα για τον αφανισμο της Τριφυλιας!Αν ηταν αλλος θα ειχε φυγει πριν ξεφτιλιστει εντελως!

  6. Δημαρχε, ριχνεις σταχτη στα ματια του κοσμου! Ντροπη! Εμ βεβαια…αφου ελυσες το προβλημα στο συνεχως φλεγομενο Αλιμακι, αφου ελυσες το προβλημα της ανακυκλωσης, αφου βρηκες σημειο για το ΣΜΑ, αφου μαζεψες τα σκουπιδια που μας επνιξαν ολο το καλοκαιρι, ειπες να μας το παιξεις και αυστηρος δασκαλος και να κανεις επιπληξεις για τις μινι χωματερες…..ξεφτιλιζεσαι οσο δεν παιρνει…λυπαμαι πολυ για την καταντεια του Δημου μας….πραγματικα….

  7. Δεν εφυγα απο την Λαχορη για να βρεθω στο Πακισταν της Μεσογείου.

    Αυριο κιολας παω Ιταλία, δεν αντεχω αλλο.

  8. Αν ο αφελής ; Αγρότης κ συνδημότης έκανε αυτό που έκανε πρέπει να ειναι πολύ ελαφρόμυαλος η εντελώς μαλάκας.
    Και πολύ καλά έκανε η Δηματική αρχή και τον έκραξε.Πολύ καλά που αδιαφόρησε για το μαλακισμένο πολιτικό κόστος.
    Δηλ ο βλάκας δεν μπορούσε να τα βάλει σε δέκα πλαστικές σακκούλες και να τα πάει στον πλησιεστερο κάδο;
    ΜΠΡΑΒΟ ΔΗΜΑΡΧΕ ΜΗ ΚΟΛΩΝΕΙΣ ΠΟΥΘΕΝΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΗΤΕΣ,

    1. Να του πεις να παει να βγαλει και καμμια φωτογραφια στο Αγροκηπιο φιλαρακι , και να την ανεβασει και αυτη οτι φταινε οι πολιτες.

      1. Αγροκήπιο υπάρχει ,στο Αλιμάκι χώρος δημιουργείται αφού συνεχίζει να καίγεται, γιατί στενοχωριέστε; Έχετε λύσεις. Θα περιμένουμε όμως να δούμε το πρόστιμο που θα επιβάλλετε. Διαφορετικά μας δουλεύετε. Εμείς όμως δεν ξεχνάμε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button