Τοπικά ΝέαΦιλιατρά

Κατασκευή ταρτάν στο Δημοτικό Στάδιο Φιλιατρών ζητά ο Δήμος Τριφυλίας

Με συνολικό προϋπολογισμό 602.000 ευρώ

Ο Δήμος Τριφυλίας υπέβαλε αίτημα προς το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού, και συγκεκριμένα στη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, ζητώντας τη σύμφωνη γνώμη του Υφυπουργού Αθλητισμού προκειμένου να δώσει το “οκ” για να ξεκινήσουν οι ενέργειες από την πλευρά του Δήμου για να γίνει η ένταξη και χρηματοδότηση στο πρόγραμμα «Φιλόδημος ΙΙ» στον άξονα προτεραιότητας: «Κοινωνικές και πολιτιστικές υποδομές και δραστηριότητες των δήμων» με τίτλο: «Κατασκευή, επισκευή και συντήρηση αθλητικών εγκαταστάσεων των Δήμων» της κατασκευής συνθετικού τάπητα στίβου (ταρτάν) στο Δημοτικό Στάδιο Φιλιατρών.

Μάλιστα, έχει ήδη εκπονηθεί από την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Τριφυλίας η μελέτη του έργου με το συνολικό προϋπολογισμό του έργου να ανέρχεται στις 602.000 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ).

Να σημειωθέι πως κάθε Δήμος έχει δικαίωμα μόνο μίας αίτησης, με το συνολικό ανώτατο ποσό χρηματοδότησης από το Πρόγραμμα να ανέρχεται σε 600.000,00 €. Στην περίπτωση που ο συνολικός προϋπολογισμός των υποέργων της Αίτησης είναι μεγαλύτερος των 600.000,00 €, τη διαφορά θα πρέπει να καλύψει ο Δήμος.

Το έργο περιλαμβάνει την κατασκευή συνθετικού τάπητα στο Δημοτικό Στάδιο Φιλιατρών καθώς και κάθε άλλη εργασία που θα κριθεί αναγκαία για την πλήρη και ορθή κατασκευή του. Στην αίτηση σημειώνεται πως με την κατασκευή του συνθετικού τάπητα θα δημιουργηθεί μία νέα σύγχρονη αθλητική υποδομή υπερ-τοπικής σημασίας η οποία θα συμβάλει στην ανάπτυξη όχι μόνο του διασυλλογικού αθλητισμό αλλά και στην ασφαλή άθληση των δημοτών.

Σχετικά Άρθρα

Ενα Σχόλιο

  1. Τα 800.000 ευρώ ήταν πολλά για το φωτισμό στο ίδιο στάδιο και σύμφωνα με τον κύριο Κατσιβελα που είπε (ποιός θα τα δεί οι γίδες). Μετα τα 360.000 είναι πολλά τώρα τα 602.000 είναι οκ θα τα δουν τα πρόβατα. Ντροπή καταρχάς στούς δυο υπαλλήλους της τεχνικής υπηρεσίας Φιλιατρών για την κωλυσιεργία της μελέτης του φωτισμού και δεύτερων του κ. Κατσιβελα για την απαξίωση του για άλλη μια φορά για τα Φιλιατρά.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button