Ελλάδα

Κατεβάστε τα βαριά μπουφάν – Πότε κρυώνει πολύ ο καιρός

Δείτε την πρόγνωση των μετεωρολόγων για τις επόμενες μέρες

Μεγάλη πτώση της θερμοκρασίας και κρύοι βοριάδες συνθέτουν το σκηνικό του καιρού τις επόμενες μέρες.

Η ΕΜΥ προβλέπει μεγάλη πτώση της θερμοκρασίας από την Πέμπτη ενώ ο μετεωρολόγος Σάκης Αρναούτογλου ανέφερε πως οι βοριάδες θα είναι ενισχυμένοι και στην Αττική. «Η θερμοκρασία θα πέσει σταδιακά και θα κρυώσει αρκετά ο καιρός» ανέφερε στην ΕΡΤ ο Σάκης Αρναούτογλου. Όπως είπε έρχονται ψυχρές αέριες μάζες στη χώρα.

«Μόνο από πλευράς θερμοκρασίας εναρμονίζεται ο φετινός Νοέμβριος τις επόμενες ημέρες με το ημερολόγιο, γιατί από βροχές στις περιοχές που δεν έχει βρέξει ακόμα ισχύει δυστυχώς το “αναμείνατε στο ακουστικό σας”» ανέφερε στο Facebook ο Σάκης Αρναούτογλου.

Στην πρόβλεψη της ΕΜΥ για αύριο, Τετάρτη, συννεφιά θα έχει στην κεντρική και ανατολική Μακεδονία, τα ανατολικά ηπειρωτικά, την Εύβοια, τις Σποράδες, τις Κυκλάδες και την Κρήτη με ασθενείς τοπικές βροχές, κυρίως στην Κρήτη. Οι άμενοι βόρειοι, στο Ιόνιο μέχρι 6 και το Αιγαίο μέχρι 7 μποφόρ. Στους 20 βαθμούς η θερμοκρασία στην Αττική και στους 18 στη Θεσσαλονίκη.

Όπως αναφέρει η ΕΜΥ την Πέμπτη αναμένονται τοπικές βροχές και καταιγίδες στα ανατολικά, ενώ οι άνεμοι στο Αιγαίο θα φτάνουν τοπικά τα 7 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα είναι σε πτώση και οι άνεμοι θα ενισχυθούν την Παρασκευή.

Το Σάββατο και την Κυριακή αναμένονται βροχές κυρίως στα δυτικά, κεντρικά και τα νότια, αλλά και χιονοπτώσεις στα Ηπειρωτικά ορεινά.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button