Τοπικά Νέα

Κατσίβελας: «Αδειάζει την Οικονομική Υπηρεσία… για την έλλειψη αγροτικής οδοποιίας που είναι άσχετα μεταξύ τους!

Θέμα έθεσε στο προχθεσινό δημοτικού συμβουλίου ο Σωτήρης Μπακούρος σχετικά με την «τραγική», όπως τη χαρακτήρισε, κατάσταση στο αγροτικό δίκτυο της Τριφυλίας. Μάλιστα, ο κ. Μπακούρος ανέφερε πως λίγη ώρα πριν είχε επικοινωνήσει μαζί του ο πρόεδρος της Μουριατάδας ο οποίος του έκανε παράπονα. Γεγονός είναι πως πολύ συχνά στο δημοτικό συμβουλίου ακούγονται παράπονα από συμβούλους της αντιπολίτευσης για την κατάσταση στην αγροτική οδοποιία.

Στην απάντησή του ο Δήμαρχος ανέφερε πως δράσεις γίνονται, ωστόσο υπάρχουν προβλήματα με τα μηχανήματα του δήμου (ζημιές), ενώ έριξε ευθηνές στην Οικονομική Υπηρεσία του δήμου θεωρώντας πως δεν είναι «ευέλικτη»…

Πιο συγκεκριμένα ο κ. Κατσίβελας ανέφερε, «Για το θέμα της αγροτικής οδοποιίας δράσεις γίνονται, είναι συσσωρευμένα τα προβλήματα, υπάρχουν κάποια προβλήματα με τα μηχανήματα έργου τα οποία είναι να αποκατασταθούν, υπαρχει μια υστέρηση της οικονομικής υπηρεσίας να διαχειριστεί το θέμα των συνεργείων, είναι κάτι το οποίο το επόμενο χρονικό διάστημα θα λειτουργήσει το σύστημα, θέσαμε προτεραιότητα να υποστηρίξουμε το θέμα στην περιοχή στο Αλιμάκι γιατί εκεί υπήρχε ανάγκη».

Για το θέμα της αγροτικής οδοποιίας ο δήμαρχος πάντα αναφέρεται σε ένα μεγάλο πρόγραμμα το οποίο είναι σε εξέλιξη, ο ίδιος όμως είναι εκείνος που σε όσα λέει ακυρώνει τα προηγούμενα γιατί η αγροτική οδοποιία σχεδόν στις περισσότερες δημοτικές και τοπικές κοινότητες δεν έχει γίνει έγκαιρα και ολοκληρωμένα καμία χρονιά τα τελευταία 4 χρόνια.

Δεν είναι δυνατόν για τη στρεβλή και προβληματική έως ελλειμματική λειτουργία του δήμου Τριφυλίας συνολικά, την οποία σχεδόν σε κάθε δημοτικό συμβουλίου ομολογεί με κυνικό τρόπο ο δήμαρχος Τριφυλίας απατώντας σε ερωτήματα και κριτική της αντιπολίτευσης, να ρίχνει ο ίδιος την ευθύνη πάντα στους άλλους εκθέτοντας πολιτικά τους ίδιους τους συνεργάτες του που έχει επιλέξει και ορίσει πολίτικους προϊσταμένους των υπηρεσιών του δήμου και να αφήνει αιχμές ή και πολλές φορές ευθέως να καταφέρεται σε βάρος υπηρεσιών του δήμου και υπάλληλων του δήμου ουσιαστικά υποβαθμίζοντας την επαγγελματική τους επάρκεια και «συκοφαντώντας» την δουλειά που κάνουν στις υπηρεσίες του δήμου.

Δεν είναι δυνατόν να ξοδεύουν «αλόγιστα» σε πολιτιστικές εκδηλώσεις και να μην μπορούν να πληρώσουν τα συνεργεία και λοιπά…

Σχετικά Άρθρα

2 Σχόλια

  1. ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΙ ΣΤΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΓΟΥΡΟΥΝΟΠΟΥΛΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΦΤΑΙΝΕ ΠΑΝΤΑ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ Η ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΤΗΝ ΘΕΛΟΥΝ ΟΜΩΣ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button