Εκλογές 2019

Κατσίβελας από το Κοπανάκι: “Eμείς δεν θα είμαστε και δεν υπήρξαμε κάτι λιγότερο από την προσδοκία σας” [εικόνες – βίντεο]

«Ήταν το 1996 όταν ασχολήθηκα επισημά με την πολιτική και ήταν αυτή η δημοτική ενότητα που ξεκίνησα», είπε στην έναρξη της ομιλία του ο κ. Κατσίβελας

Την προεκλογική του ομιλία στην κεντρική πλατεία του Κοπανακίου πραγματοποίησε σήμερα το βράδυ, ο δήμαρχος Τριφυλίας, και εκ νέου υποψήφιος Παναγιώτης Κατσίβελας, ο οποίος ζήτησε “ισχυρή εντολή από τους συνδημότες” του για να του δώσουν, με αυτόν τον τρόπο, τη δύναμη να συνεχίσει, αυτός και η παράταξή του, να κάνουν την καθημερινότητά τους καλύτερη, με αμεσότητα και αποτελεσματικότητα.

«Δεν είπα ποτέ ότι οι μεγάλες πόλεις (Γαργαλιάνοι – Φιλιατρά – Κυπαρισσία) είναι που  έχουν τα μεγάλα δικαιώματα, δεν το επέτρεπα στον εαυτό μου, για αυτό ότι έγινε όλα αυτά τα χρόνια γιατί η κοινότητα του Κοπανακίου και η δημοτική ενότητα Αετού για εμένα ήταν ένας πάρα πολύ σημαντικός χώρος και σαν έτσι τον αντιμετώπισα», είπε με νόημα ο κ. Κατσίβελας.

Σχολιάζοντας τα όσα αναφέρθηκαν σε προηγούμενη ομιλία συνυποψηφίου του ανέφερε, «Ήρθαν σωτήρες καινούργιοι, μήπως τους είδατε, μήπως τους απαντήσατε στο Κοπανάκι, μήπως τους είδατε στην αγορά στο Κοπανάκι, μήπως τους είδατε στα μεγάλα γεγονότα αυτής της κοινωνίας; Ήρθε ένας και σας είπε ότι θα ανοίξει γραφείο για να δέχεται τα αιτήματα του δήμου, μα καλά δεν ξέρει ότι υπάρχει δημοτικό κατάστημα στο Κοπανάκι που λειτουργεί, δεν έχουμε ΚΕΠ, υπηρεσίες; είναι έτσι για να βλέπουμε πως ο καθένας αντιμετωπίζει τα πράγματα. Ακόμη δεν λερωσαν τα παπούτσια τους και γνωρίζουν τα προβλήματα και δώσανε λύσεις;»

Δώσαμε μια μάχη για το αστυνομικό τμήμα, την ασφάλεια της περιοχής την έχουμε πρόταγμα!

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας, έγιναν ο απολογισμός των μέχρι τώρα πεπραγμένων του στη Δ.Ε. Αετού, ενώ μίλησε και για τα έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη. Συγκεκριμένα, ο κ. Κατσίβελας αναφέρθηκε στη λειτουργία της μονάδας του βιολογικού καθαρισμού και την κατασκευή του δρόμου προς εγκαταστάσεις της μονάδας, την αντικατάσταση ασφαλτοτάπητα σε Κοπανάκι, Αετό, Αγριλιά και Γλυκορίζι, στην πλακόστρωση των πεζοδρομίων της τοπικής κοινότητας, στην κατασκευή της πλατείας Γλυκοριζίου και στην εγκατάσταση δικτύου ηλεκτρικού φωτισμού, στην τοποθέτηση pillar στην πλατεία της Πολυθέας, σε τσιμεντοστρώσεις δημοτικών οδών στις τοπικές κοινότητες Αρτικίου και Γλυκοριζίου, στην τοποθέτηση παιδικών οργάνων στην παιδική χαρά Κοπανακίου αλλά και στην αντικατάσταση της κεραμοσκεπής του κτιρίου και σε εργασίες συντήρησης και μετεγκατάσταση στο χώρο του Δημοτικού Παιδικού Σταθμού Κοπανακίου. Μίλησε για το στοίχημα που είχε βάλει προκειμένου να γίνει η κατασκευή του γηπέδου Κοπανακίου.

Επίσης. ο κ. Κατσίβελας μιλώντας για τα έργα τα οποία βρίσκονται σε εξέλιξη, αναφέρθηκε στην τοποθέτηση φωτιστικών σωμάτων στην πλατεία Γλυκοριζίου, στην ασφαλτόστρωση του δρόμου Κοπανάκι προς Πολυθέα, μέσα από το πρόγραμμα Φιλόδημος, στην αποκατάσταση ζημιών και ελλείψεων στη ζωαγορά Κοπανακίου, αλλά και στη δημοτική οδοποιία. Αναφορά έκανε και στα έργα τα οποία είναι σε συνεργασία με την Περιφέρεια Πελοποννήσου, όπως η ολοκλήρωση του δικτύου αποχέτευσης της μονάδας βιολογικού καθαρισμού Κοπανακίου.

Δεν μπορούμε να φάμε αλλά ψέματα, ο κάθε άνθρωπος έχει την περπατησιά του, θέλουμε ανθρώπους να ματώνουν στην δουλειά. Επειδή είμαι σίγουρος ότι θα μας δώσετε την εντολή με την καρδιά σας, μιλάμε υπεύθυνα για την επόμενη ημέρα που θα έρθει, γιατί εμείς μάθαμε να είμαστε συνεπείς. Ξέρουμε τον τρόπο, έχουμε την ψυχή, είμαστε σίγουροι ότι είμαστε ωφέλιμοι στην κοινωνία. Ένα είναι βέβαιον, ότι εμείς δεν θα είμαστε και δεν είμαστε και δεν υπήρξαμε κάτι λιγότερο από την προσδοκία σας, για αυτό είμαστε υπερήφανοι, μπορούμε αν δημιουργήσουμε ένα αίσθημα ελπίδας παντού», είπε κλείνοντας την ομιλία του ο κ. Κατσίβελας.

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες:

      

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button