Τοπικά Νέα

Κατώτερη των περιστάσεων η… Μεσσηνία – για μια ακόμη φορά

Κατώτερη των περιστάσεων η… Μεσσηνία για μια ακόμη φορά. Με το πολιτικό προσωπικό – και κύρια τους βουλευτές – να κάνει διαγωνισμό ανακοινώσεων και φωτογραφιών, δημοσιεύσεων και παρουσιών και να μην έχει… κιχ να πει για τα κεκτημένα που χάνονται.

Μετά την… κωλοτούμπα για το Καλαμάτα – Ριζόμυλος και την υιοθέτηση της λύσης του ΣΥΡΙΖΑ να είναι αποδεκτή στο τετράγωνο, όλα αυτά που λέγαμε προ… τριμήνου αποδείχθηκαν στην πράξη. Αλήθεια, ποιο σχέδιο υπήρξε; Το κου-του-ρου. Το πάμε και βλέπουμε για τις υποδομές του νομού. Χάθηκε χρόνος και θα ξανά χαθεί και ας λένε άλλα και να το… γλυκάνουν.

Για το ενδομεσσηνιακό δίκτυο ακόμη το συζητάνε-με, για το Πάτρα – Πύργος που θα… θα… κατέληγε στην Τσακώνα, ακόμη το… σκέπτονται και για άλλα ακόμη… ανακοινώνουν. Ακόμη το Πάτρα – Πύργος δεν έχει ξεκαθαρίσει και είμαστε στην αναμονή. Έχουν χάσει τη μπάλα στο διαγκωνισμό της… εντύπωσης και άφησαν την πραγματικότητα να τους ξεφεύγει. Ποια πραγματικότητα; Εκείνη για την οποία νουθετούσαν τον ΣΥΡΙΖΑ πως δεν έχει κάνει τίποτε. Και τώρα οι… έτοιμοι δεν έχουν έτοιμες λύσεις.

Οι δήμαρχοι της Ηλείας έτρεξαν στον Υπουργό και διεκδίκησαν και παίρνουν την επέκταση για την Αρχαία Ολυμπία – καθώς δε νοείται Ολυμπία Οδός χωρίς την απόληξη στην Ολυμπία – την ώρα που εδώ στη Μεσσηνία… μούγκα για το Καλό Νερό – Τσακώνα, που θα έπρεπε να είναι η πρώτη προτεραιότητα. Α, εκείνο το Πύργος – Καλό Νερό, που βρίσκεται; Πουθενά…

Πολιτικό και αυτοδιοικητικό προσωπικό μαζί με τους πολίτες πίνουν τον καφέ τους σήμερα το πρωί απολαμβάνοντας την ματαιοδοξία του «όλα θα πάνε καλά…» Ναι θα πάνε, αλλά όχι από τους παραπάνω δρόμους. Κι εάν πάνε από αυτούς… θα έχουν χαθεί πάλι χρόνια.

του Θέμη Ι. Κανελλόπουλου

Σχετικά Άρθρα

2 Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button