Ελλάδα

Κιλκίς: Χωρίς ρεύμα το 35% της πόλης ύστερα από ατύχημα με νταλίκα

Πρωί – πρωί έμειναν χωρίς ρεύμα αρκετοί κάτοικοι του Κιλκίς εξ’ αιτίας τροχαίου ατυχήματος. Συγκεκριμένα, στις 07:15 νταλίκα -με ξένες πινακίδες κυκλοφορίας- ξέφυγε από το δρόμο και έπεσε πάνω σε στύλο φωτισμού, σύμφωνα με το eidisis.gr.

 

Ο στύλος φωτισμού ακούμπησε πάνω στα καλώδια του δικτύου του ΔΕΔΔΗΕ και το βραχυκύκλωμα έβγαλε εκτός δικτύου τη μία από τις τρεις γραμμές ηλεκτροδότησης του Κιλκίς.

Αμέσως κινήθηκε συνεργείο του ΔΕΔΔΗΕ Κιλκίς προκειμένου να απομονώσει τη βλάβη και να συνεχιστεί κανονικά η ηλεκτροδότηση της πόλης, μέχρι να αποκατασταθεί η βλάβη στο σημείο της σύγκρουσης.

Το 35% του δικτύου του Κιλκίς έμεινε χωρίς ρεύμα για 45 λεπτά, ενώ συνεχίστηκαν οι προσπάθειες για την απομάκρυνση της νταλίκας και την αποκατάσταση της βλάβης στο δίκτυο.

Η κίνηση των οχημάτων στο εθνικό οδικό δίκτυο και στον κόμβο της ανατολικής εισόδου του Κιλκίς διεξάγονταν κανονικά με την παρουσία και το συντονισμό αστυνομικών του Τμήματος Τροχαίας Κιλκίς.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button