ΑγροτικάΠολιτική

ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ: Σχετικά με την κατανομή των πόρων της δακοκτονίας

Ερώτηση, προς τους υπουργούς Εσωτερικών, Μ. Βορίδη, Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Σπ. Λιβανό και Οικονομικών, Χρ. Σταϊκούρα, κατέθεσαν σήμερα 26/02, με αριθμό πρωτοκόλλου 4581/26-2-2021 , βουλευτές του Κινήματος Αλλαγής.

 

Οι βουλευτές του Κινήματος ερωτούν τους Υπουργούς αν θα προχωρήσουν στον επαναπροσδιορισμό των πόρων στη βάση των αυξημένων αναγκών της Περιφέρειας Πελοποννήσου και εν συνεχεία στην άμεση συμπληρωματική κατανομή πόρων για τη δακοκτονία, ώστε να μην υπάρξουν άμεσες και δυσμενείς συνέπειες στο εισόδημα των ελαιοπαραγωγών.

 

Στο ζήτημα αναφέρθηκε με δήλωσή του υποψήφιος Βουλευτής Μεσσηνίας και μέλος της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του Κινήματος Αλλαγής, Μενέλαος Γερονικολός:

«Αμέσως μετά την γνωστοποίηση της απόφασης του υπουργείου Εσωτερικών, σχετικά με την κατανομή των πόρων της δακοκτονίας, ενημέρωσα το Βουλευτή Χαλκιδικής και αρμόδιο Τομεάρχη Αγροτικής Ανάπτυξης του Κινήματος Αλλαγής, Απόστολο Πάνα, προκειμένου το ζήτημα της άδικης κατανομής για τη Μεσσηνία να αποτελέσει αντικείμενο σχετικής ερώτησης του Κινήματος Αλλαγής προς τους αρμόδιους Υπουργούς.

 

Η άμεση ανταπόκριση των βουλευτών του Κινήματος Αλλαγής και η κατάθεση σχετικής ερώτησης, στην οποία θα κληθούν να απαντήσουν οι Υπουργοί της κυβέρνησης και άρα να αναλάβουν τις ευθύνες τους, είναι το ελάχιστο που θα έπρεπε να πράξουμε τα μέλη του Κόμματος από την Πελοπόννησο και τη Μεσσηνία.

 

Θα περίμενα σχετική πρωτοβουλία να έχουν αναλάβει οι βουλευτές Μεσσηνίας της Νέας Δημοκρατίας, αλλά, δυστυχώς για τον αγροτικό κόσμο του Νομού μας, φαίνεται ότι οι πόροι για τη δακοκτονία δεν αποτελούν μείζον ζήτημα για τους ίδιους.

 

Δυστυχώς, ο κ. Λαμπρόπουλος, ο κ. Χρυσομάλλης και ο κ. Μαντάς, δεν έκριναν σκόπιμο να παρέμβουν στο Κοινοβούλιο, προκειμένου να προστατεύσουν τα συμφέροντα των Μεσσήνιων ελαιοπαραγωγών.

Έδειξαν, για μια ακόμα φορά, ότι το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι οι δημόσιες σχέσεις και η επικοινωνία και όχι τα πραγματικά προβλήματα του Νομού μας.

 

Οι πολίτες της Μεσσηνίας, οι αγρότες μας, κατάλαβαν!

 

Από την πλευρά μου δηλώνω ότι με όλες μου τις δυνάμεις θα αγωνιστώ, προκειμένου τα προβλήματα του τόπου μας να βρουν φωνές υπεράσπισης στο Κοινοβούλιο.

Το Κίνημα Αλλαγής είναι εδώ, δίπλα στους αγρότες μας, δίπλα στους πολίτες της Μεσσηνίας.

Απέναντι στην ανυπαρξία και στις παλαιοκομματικές πρακτικές των βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας, αγωνιζόμαστε για το αύριο του τόπου μας».

 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button