Τοπικά Νέα

Κινητικότητα για υποδομές στο δήμο Τριφυλίας πριν το τέλος του έτους

ΤΗΝ καθημερινότητα προσπαθεί να διαχειριστεί η Δημοτική αρχή, καθώς οι ρυθμοί όσο πλησιάζουμε προς το τέλος του έτους αυξάνονται για την περιοχή της Τριφυλίας, καθώς υπάρχει πληθώρα κινητικότητας. 
Πιο αναλυτικά την πόλη των Φιλιατρών επισκέφθηκαν μελετητές από το Υπουργείο Πολιτισμού προκειμένου να συντάξουν την μελέτη αποκατάστασης των συντριβανιών της πόλεως των Φιλιατρών, τα οποία αποτελούν μνημεία για την περιοχή λόγω της σπάνιας κατασκευής τους και θα γίνει η ανάδειξή τους.
Παράλληλα υπεγράφη η προγραμματική σύμβαση μεταξύ Περιφέρειας Πελοποννήσου Δήμου Τριφυλίας και του Περιφερειακού Ταμείου για το έργο “Δημοτική οδοποιία Τ. Κ. Φιλιατρών ΠΕ Μεσσηνίας ” αξίας 400.000 ευρώ το οποίο ως γνωστόν με τις παρεμβάσεις στην είσοδο της πόλης θα έχει ανάλογη συνέχεια.
Ολοκληρώνεται επίσης εντός της εβδομάδας η ανακαίνιση του Δικαστικού Μεγάρου της Κυπαρισσίας , που αποτελεί έργο της Περιφέρειας Πελοποννήσου στο Δήμο Τριφυλίας. Τέλος συνεχίζονται οι αντιπλημμυρικές παρεμβάσεις στο Δήμο Τριφυλίας ιδίως σε κοινοτικά διαμερίσματα ενόψει του χειμώνα που έρχεται με μηχανήματα του Δήμου και την εργασία των τοπικών προέδρων που δεν διστάζουν να εργαστούν για το χωριό τους. ΓΙΑΝ. ΜΠΟΖΙΚΑΣ

Σχετικά Άρθρα

Ενα Σχόλιο

  1. οτι και να κανετε ειναι αργα πια .δεν πειθετε κανενα. πηγενεται στα σπιτια σας ,επαγγελματιες πολιτικαντηδες

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button