Τοπικά Νέα

Κινητοποίηση την Τετάρτη σε συμβολαιογραφείο, εκπλειστηριάζεται σπίτι άνεργου οικοδόμου

Σε συγκέντρωση για την αποτροπή του ηλεκτρονικού πλειστηριασμού σπιτιού άνεργου οικοδόμου, καλεί για την Τετάρτη το μεσημέρι η Επιτροπή Αλληλεγγύης και Αγώνα Μεσσηνίας. Το κάλεσμα είναι για τη 1:30 στο συμβολαιογραφείου Αθανασίου Καρκατζούλη, στην Αριστομένους, απέναντι από τα δικαστήρια…

Η Επιτροπή Αλληλεγγύης, “καταγγέλλει την κυβερνητική πολιτική η οποία άρχισε να βγάζει στο σφυρί και στο νομό μας σπίτια φτωχών ανθρώπων. Παρά τα όσα λέει η κυβερνητική προπαγάνδα την Τετάρτη βγαίνει στην Καλαμάτα στο σφυρί το σπίτι άνεργου οικοδόμου.

Καλούμε όλους τους πολίτες, καθώς και όλα τα συνδικάτα και οργανωμένα κοινωνικά σύνολα να συσπειρωθούν στην Επιτροπή για να αγωνιστούμε ώστε να αποτραπούν οι πλειστηριασμοί και οι κατασχέσεις λαϊκών περιουσιών ανθρώπων που οι μνημονιακές πολιτικές τους έχουν μειώσει δραματικά το εισόδημά τους.

Η Επιτροπή Αλληλεγγύης και Αγώνα Μεσσηνίας σας καλεί την Τετάρτη 15/5/2018 και ώρα 13:30 στην οδό Αριστομένους 79-81 (απέναντι από τα Δικαστήρια) στο Συμβολαιογραφείο Αθανάσιου Καρκατζούλη, για να εμποδίσουμε και να ακυρώσουμε τον πλειστηριασμό του σπιτιού του άνεργου συμπολίτη μας.

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΡΠΑΓΗ ΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ”.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button