Τοπικά Νέα

Κλείνει λακκούβες στους Γαργαλιάνους το πολυμηχάνημα του Δήμου Τριφυλίας

Μετά την Κυπαρισσία έπιασε… δουλειά και στους Γαργαλιάνους το πολυμηχάνημα που έχει αποκτήσει ο Δήμος Τριφυλίας εδώ και μερικούς μήνες.

Η αρχή έγινε με λακκούβες σε κεντρικά σημεία της πόλης, συγκεκριμένα στην οδό Νικολοπούλου και στην οδό Μιαούλη, όπου υπήρχαν μεγάλες λακκούβες.

Πρόκειται για ελαστικοφόρο φορτωτή πολλαπλών χρήσεων, που μπορεί να κάνει χρήση πολλών παρελκόμενων μηχανημάτων.

Ο Δήμος Τριφυλίας με την παραλαβή του τον Αύγουστο απέκτησε μαζί με αυτό υδραυλικό δονητικό κύλινδρο, υδραυλική φρέζα κοπής ασφάλτου – μπετού, υδραυλικό σάρωθρο καθαρισμού με κάδο συλλογής, υδραυλικό μίκτη σκυροδέματος, υδραυλικό κλαδοθρυμματιστή, ανυψωτικό κλαρκ και μηχάνημα αρπαγής βαρέων αντικειμένων.

Σχετικά Άρθρα

4 Σχόλια

  1. ΠΟΛΥΜΗΧΑΝΗΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ 5 ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΚΡΥΝΟΥΝ ΜΕΛΛΟΝ…….,
    ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΟ ΜΑΛΛΟΝ….,

  2. Δήμαρχε και συνοδοιπόροι,

    για ποιόν λόγο να αποτελεί θέμα για άρθρο το πολυμηχάνημα και να μην αποτελούν ας πούμε οι λόγοι για τους οποίους οι Γαργαλιάνοι είναι γεμάτοι λακούβες?! Επί δημαρχοντία σας Δήμαρχε υπήρξαν οι περισσότερες διακοπές υδροδότησης που έγιναν ποτέ στην πόλη των Γαργαλιάνων, παρά το γεγονός ότι έχουμε καινούργιο δίκτυο ύδρευσης! Από την δική σας λοιπόν ανικανότητα έχουν δημιουργηθεί αυτές οι λακούβες! Αυτό λοιπόν είναι το νέο που πρέπει να μοιραστείτε μαζί μας! όχι το πολυμηχάνημα…

    Μην ανησυχείτε όμως! Ο καιρός πλησιάζει! Ό,τι φάγατε φάγατε!

    1. Αυτη την τετραετία ζησαμε την ξηροτερη περιοδο της ιστοριας.
      Στη Γαλλια έκανε να βρεξει 4 μηνες.
      Για αυτο δεν ειχαν νερο οι Γαργαλιανοι και για απο το λιγο νερο οι πιεσεις στο δικτυο δεν ηταν σταθερές και προκαλεσαν πολλες βλαβες. Βρειτε τιποτα αλλο να κανετε αντιπολίτευση.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button