Ελλάδα

Κολωνός: Έρχονται νέα εντάλματα σύλληψης για τον βιασμό της 12χρονης

Οχτώ άτομα βρίσκονται στο μικροσκόπιο της ΕΛΑΣ για την υπόθεση της 12χρονης από τον Κολωνό, που έπεσε θύμα βιασμού και μαστροπείας.

Σύμφωνα με το STAR, πρόκειται για οκτώ άνδρες, δύο Έλληνες και έξι αλλοδαπούς. Η 12χρονη έδωσε συγκεκριμένα στοιχεία στην έκτη κατάθεσή της, που οδήγησαν τις Αρχές στην ταυτοποίηση τους και είναι θέμα χρόνου να εκδοθούν τα εντάλματα σύλληψής τους.

Για την υπόθεση έχουν ήδη συλληφθεί 24 κατηγορούμενοι, ανάμεσά τους και η μητέρα του κοριτσιού. Οι δικηγόροι της έχουν καταθέσει προσφυγή στην απόφαση των Αρχών να μη βλέπει την κόρη της. Να σημειωθεί πως η 12χρονη επιμένει ότι η μητέρα της δεν έχει καμία εμπλοκή στην φρικτή υπόθεση.

Λύτρας: «Μου κάνει εντύπωση η καθυστέρηση που υπάρχει»

«Μου κάνει μεγάλη εντύπωση η καθυστέρηση που υπάρχει. Δεν έχουν καν καλεστεί τα συγκεκριμένα πρόσωπα που έχει υποδείξει το παιδί. Έχει δώσει όλα τα στοιχεία και είναι πολύ εύκολο για τις ανακριτικές αρχές να βρουν τους συγκεκριμένους άνδρες», είπε χθες στο Star ο δικηγόρος της μητέρας της 12χρονης, Απόστολος Λύτρας.

Η φρικιαστική υπόθεση αποκαλύφτηκε τον Οκτώβριο του 2022. Ο 53χρονος Ηλίας Μίχος που διατηρούσε μίνι-μάρκετ στον Κολωνό, αποκαλύφτηκε ότι βίαζε και εξέδιδε την μικρή. Ο Μίχος είχε φτιάξει προφίλ με φωτογραφίες της 12χρονης σε ιστοσελίδα γνωριμιών προσελκύοντας υποψηφίους «πελάτες» που στη συνέχεια βρισκόντουσαν και βίαζαν το κορίτσι. Ο παιδοβιαστής πήγαινε και σε οίκο ανοχής την 12χρονη.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button