ΚυπαρισσίαΤοπικά Νέα

Κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας για τους υπαλλήλους της καθαριότητας στην Κυπαρισσία

Σε οικογενειακό κλίμα έκοψαν την ετήσια βασιλόπιτά τους σήμερα το πρωί στην Κυπαρισσία οι εργαζόμενοι στην υπηρεσία καθαριότητας των Δ.Ε. Κυπαρισσίας, Αετού, Αυλώνος και Τριπύλης οι οποίοι αντάλλαξαν ευχές για το 2019.

Στην κοπή της πίτας εκτός από τους υπαλλήλους καθαριότητας παραβρέθηκαν, ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Ανακύκλωσης- Προστασίας Περιβάλλοντος κ  Συντονιστής  για τη Δημοτική Ενότητα Κυπαρισσίας Παναγιώτης Τσίγγανος, ο Αντιδήμαρχος Διοικητικής και Κοινωνικής Μέριμνας-Καθημερινότητας του Πολίτη – Παιδείας και Συντονιστής  για τη Δημοτική Ενότητα  Αετού Γιάννης Μερκούρης, η Αντιδήμαρχος Οικονομικών Προγραμματισμού κ Ανάπτυξης, Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής Γιάννα Κωσταντέλου, η πρόεδρος της Δ.Κ. Κυπαρισσίας Σταματία Αλεξοπούλου, ο Γ.Γ. του δήμου Γιώργος Φιλντίσης, ενώ δεν θα μπορούσε να μην βρεθεί στην συγκεκριμένη εκδήλωση για να τιμήσει τους ανθρώπους της καθαριότητας και ο προϊστάμενός τους, Γιώργος Αλεξόπουλος.

Τυχερός υπάλληλος, στον οποίο «έπεσε» το φλουρί της πίτας ήταν ο Αριστείδης Γαλανόπουλος, όπου αντιστοιχεί σε τρεις ημέρες άδειας.

Να σημειωθεί πως, η πρωτοβουλία, η επιμέλεια και οι δαπάνες ανήκουν στην πρόεδρο της Δ.Κ. Κυπαρισσίας, Σταματία Αλεξοπούλου.

 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button