Αθλητικά

Κορονοϊός: Καθυστερεί η έναρξη του πρωταθλήματος MotoGP

Το νωρίτερο στα τέλη Μαΐου θα ξεκινήσει η φετινή σεζόν, αν και οι προβλέψεις δεν είναι ιδιαίτερα ευοίωνες και πιθανότατα θα υπάρξει και άλλη αναβολή

Τουλάχιστον στα τέλη Μαΐου μετατίθεται η έναρξη της φετινής σεζόν του MotoGP, ενώ μόλις την Πέμπτη ανακοινώθηκε η ακύρωση του αγώνα στη ΛεΜαν λόγω του κορονοϊού.

Ο αγώνας στη Γαλλία επρόκειτο να γίνει στις 17 Μαΐου και θα ήταν ο 5ος της σεζόν, όμως από τις 8 Μαρτίου που ακυρώθηκε ο αγώνας στο Κατάρ δεν έχει ξαναγίνει άλλη κούρσα.

Οι αρχές του MotoGP σχολίασαν πως μόλις ηρεμήσουν λίγο τα πράγματα, θα οριστούν νέες ημερομηνίες για τους αγώνες σε Χερέθ και ΛεΜαν.

Επόμενος αγώνας είναι προγραμματισμένος για τις 31 Μαΐου επί ιταλικού εδάφους, στο Μουτζέλο, ωστόσο, θεωρείται εξαιρετικά αβέβαιος να πραγματοποιηθεί εξαιτίας της τραγικής κατάστασης που επικρατεί στην χώρα.

Ακολουθούν τα γκραν πρι στη Βαρκελώνη, στις 7 Ιουνίου, στις 21/06 στην Γερμανία και στην Ολλανδία στις 28 Ιουνίου.

Η ακύρωση του αγώνα στη Γαλλία θέτει βέβαια εν αμφιβόλω και το κατά πόσο θα γίνει και το Γκραν Πρι της Formula 1 στο Καστελέ στις 28/06.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button