Ελλάδα

Κορωνοϊός: Στους 23 οι νεκροί -Πέθανε στρατιωτικός στην Αλεξανδρούπολη

Ένας στρατιωτικός ηλικίας 46 ετών, με καταγωγή από την ευρύτερη περιοχή της Ξάνθης, κατέληξε, σύμφωνα με πληροφορίες από τοπικά ΜΜΕ, από κορωνοϊό στο νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, σήμερα το πρωί.

Σύμφωνα με το XANTHINEA.GR, ο άτυχος άνδρας είχε βρεθεί θετικός στον κορωνοϊό πριν από μερικές ημέρες και είχε μεταφερθεί στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, όπου και νοσηλευόταν.

Σύμφωνα με το ίδιο Μέσο, ο 46χρονος κατέληξε σήμερα το πρωί και αποτελεί τον δεύτερο ασθενή που πεθαίνει στην ευρύτερη περιοχή της Ξάνθης από κορωνοϊό.

Πρόκειται για τον πρώτο στρατιωτικό θύμα του κορωνοϊού, ο οποίος υπηρετούσε στο Δ’ ΣΣ στην Ξάνθη και έφερε τον βαθμό του ανθυπασπιστή, ενώ χαρακτηρίζεται και ως ένα από τα πιο νεαρά σε ηλικία θύματα του κορωνοϊού στην Ελλάδα. Σημειώνεται ότι χθες κατέληξε 42χρονος Γερμανός επισκέπτης καθηγητής στο Πανεπιστήμιο Ηρακλείου, ο οποίος μάλιστα δεν είχε υποκείμενα νοσήματα.

Στην ευρύτερη περιοχή της Ξάνθης κατέληξε χθες, 25 Μαρτίου, ακόμη ένα άτομο από κορωνοϊό, ένας ηλικιωμένος άνδρας από τον Εχίνο. Να σημειωθεί ότι λόγω των ανησυχητικών δεδομένων από τη συγκεκριμένη περιοχή της Ξάνθης, ολόκληρος ο ορεινός οικισμός τέθηκε σε καραντίνα για 14 ημέρες.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button