Lifestyle

Κουτί μπισκότων ξεχασμένο για 25 χρόνια βρέθηκε να αξίζει σήμερα £1.500!

Πόσα πιστεύετε ότι θα κόστιζε ένα κουτί μπισκότων; Όσο όμορφο και αν ήταν, £1,500 ή αλλιώς €1.750 δύσκολα θα πιστεύατε ότι αξίζει. Και όμως, αυτό τον μικρό «θησαυρό» έκρυβε ένα ντουλάπι στο Νότιγχαμ.

Ειδικότερα, όπως διαβάζουμε στον Independent ένα ζευγάρι συνταξιούχων στο Νότιγχαμ, που επιθυμούν να διατηρήσουν την ανωνυμία τους, βρήκαν ένα κουτί μπισκότων της βρετανικής εταιρείας «Huntley & Palmers» ξεχασμένο σε ένα ντουλάπι του σπιτιού τους. Πρόκειται για ένα πολύ ιδιαίτερο κουτί, σε μορφή κόκκινου δυόροφου λεωφορείου, που θεωρείται συλλεκτικό κομμάτι, καθώς χρονολογείται από τη δεκαετία του 1920.

Το ζευγάρι έκανε την ανακάλυψη όταν επρόκειτο να μετακομίσουν και άδειασαν τα ντουλάπια τους. Μάλιστα, οι ίδιοι το είχαν βάλει εκεί πριν από 25 χρόνια και έκτοτε είχε μείνει ξεχασμένο, να σκονίζεται μέσα σε ένα ντουλάπι. Όταν λοιπόν το βρήκαν, αποφάσισαν να πάνε σε μία εκδήλωση όπου αποτιμούν αντίκες, ώστε να μάθουν περισσότερα για την ιστορία τους και εκεί τους περίμενε μια πολύ ευχάριστη έκπληξη, καθώς έμαθαν ότι επρόκειτο για κουτί ηλικίας περίπου 90 ετών και σε μία δημοπρασία η αξία του θα μπορούσε να φτάσει τα £1,500 ή αλλιώς €1.750.

Σημειώνεται ότι γενικά τα κουτιά της συγκεκριμένης εταιρείας θεωρούνται εξαιρετικά κομμάτια, λόγω των ευφάνταστων σχεδίων τους και σήμερα, τα παλαιότερα εξ αυτών είναι συλλεκτικά.

Photo credits: Hansons / SWNS

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button