Δήμος ΚαλαμάταςΠολιτική

Κούλογλου, Χαρίτσης, Ραγκούσης στην Καλαμάτα τις επόμενες ημέρες

“Γιατί μπαμπά είναι κακιά η ακροδεξιά;” θα απαντήσει την Πέμπτη, 28 Μάρτη, ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Στέλιος Κούλογκου, σε εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στην Καλαμάτα, ενώ την άλλη Δευτέρα ο υπουργός Εσωτερικών Αλέξης Χαρίτσης, ο πρώην υπουργός Εσωτερικών Γιάννης Ραγκούσης και ο τέως γενικός γραμματέας Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του υπουργείου Δικαιοσύνης Κωστής Παπαϊωάννου θα μιλήσουν για την ενίσχυση του προοδευτικού δημοκρατικού μετώπου ως απάντηση στην ακροδεξιά…

Όπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση της Νομαρχιακής Επιτροπής Μεσσηνίας του ΣΥΡΙΖΑ, “δύο Ανοιχτές Πολιτικές Εκδηλώσεις – Συζητήσεις διοργανώνει ο ΣΥΡΙΖΑ Μεσσηνίας, το επόμενο χρονικό διάστημα:

α) την Πέμπτη 28 Μαρτίου 2019 και ώρα 7:30 το βράδυ, στο Ξενοδοχείο PHARAE PALACE  (Παραλία Καλαμάτας) με θέμα: “Γιατί μπαμπά είναι κακιά η ακροδεξιά;” και ομιλητή τον Ευρωβουλευτή Στέλιο Κούλογλου (θα διανεμηθεί δωρεάν το ομότιτλο βιβλίο του)

και

β) τη Δευτέρα 1 Απριλίου 2019 και ώρα 7:30 το βράδυ, στο Αμφιθέατρο “Αλ. Κουμουνδούρος” (Διοικητήριο), στην Καλαμάτα, με θέμα: “Προοδευτικό Δημοκρατικό Μέτωπο. Η απάντηση στον Ακροδεξιό κίνδυνο”.

Ομιλητές: Αλέξης Χαρίτσης, Υπουργός Εσωτερικών

                Γιάννης Ραγκούσης, πρώην Υπουργός Εσωτερικών

                Κωστής Παπαϊωάννου, Εκπαιδευτικός, τ. Γ.Γ. Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων Υπουργείου Δικαιοσύνης

Θα συντονίσει ο δημοσιογράφος Γιώργος Ξιάρχος”.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button