Viral

Κρήτη: «Μπαμπά, νομίζω ότι κάναμε κάποιο λάθος! Δε βλέπουμε την παραλία…»

Η φωτογραφία από την Κρήτη που έχει γίνει viral

Οι αντιθέσεις τις οποίες μπορεί κάποιος να βιώσει στην Κρήτη έχουν αποτυπωθεί με τον πλέον «εύγλωττο» τρόπο από τον φωτογραφικό φακό του εκπαιδευτικού Αλέξανδρου Ρονιώτη, στη φωτογραφία που επέλεξε η εφημερίδα «Νέα Κρήτη».

Μια εκδρομή με τα παιδιά και να… μια υπέροχη φωτογραφία με την άδεια του ανθρώπου που την εμπνεύστηκε, την έστησε και την τράβηξε!

Τα παιδιά με εξοπλισμό παραλίας ανάμεσα στα χιόνια, στον δρόμο για Σκίνακα, αναζητούν την παραλία κατά τη χθεσινή καυτή ημέρα του Μαΐου!

Σκοπός του φωτογράφου είναι να καταδειχθεί το γεγονός ότι, ζώντας στην Κρήτη, μέσα σε μια μέρα είναι δυνατόν να βρεθείς από τη θάλασσα στα χιόνια και αντίστροφα μέσα σε λίγη ώρα!

Σε ανάρτηση στα social media η φωτογραφία έχει αποσπάσει δεκάδες επαινετικά σχόλια, ενώ ο φωτογράφος διηγείται την περιπέτεια της οικογένειάς του που ξεκίνησε για την παραλία στον Καρτερό και βρέθηκε στα χιόνια στα βουνά ελέω GPS!

Μάλιστα, η φωτογραφία του Αλέξανδρου Ρονιώτη (cretanbeaches.com) συνοδεύεται στην ανάρτησή της στα social media από τη λεζάντα: «Μπαμπά, νομίζω ότι κάναμε κάποιο λάθος! Δε βλέπουμε την παραλία…». Καταπληκτική ιδέα, φωτογραφία και σενάριο!

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button