Αθλητικά

Κρατούν αποστάσεις από την προπονητολογία στο Λιμάνι

Από πλευράς Ολυμπιακού, τις τελευταίες ώρες προέκυπτε ότι δεν ασχολούνται με την προπονητολογία από την Ισπανία, με αφορμή το θέμα του Όσκαρ Γκαρσία, κρατώντας τις αποστάσεις τους.

Αρχικά, υπενθυμίζεται πως ο Τάκης Λεμονής έκανε κανονικά την κυριακάτικη προπόνηση και πως η επόμενη στους Πειραιώτες είναι για σήμερα. Αυτό που βγαίνει, μάλιστα, είναι πως ο Έλληνας τεχνικός μίλησε στους παίκτες του για το 2018 και εκτός από τις καθιερωμένες ευχές τους ανέλυσε (ξανά) τη σημασία της κατάκτησης τίτλου.

Από εκεί και πέρα, σχετικά με την πληροφόρηση για το θέμα του Όσκαρ Γκαρσία, που βρέθηκε για τα καλά σε πρώτο πλάνο και μαζί και η σιγουριά των Ισπανών για τον πάγκο των πρωταθλητών Ελλάδας, εκείνο που υπήρχε ως κλίμα στο Λιμάνι είναι πως δεν θα υπάρξει αποπροσανατολισμός με βάση τα όσα γράφονται και προκύπτουν από την Ισπανία. Με άλλα λόγια, δεν ασχολούνται με την περιρρέουσα ατμόσφαιρα και την προπονητολογία.

Από εκεί και πέρα θα φανεί και θα κριθεί άμεσα το τι επακριβώς θα συμβεί στο συγκεκριμένο μέτωπο (με τους Ισπανούς να έχουν σίγουρο το deal από χθες), αλλά εκείνο που προκύπτει από τους «ερυθρόλευκους», είναι πως πάνω απ’ όλα προέχει ο τίτλος και η προσπάθεια της ομάδας επ’ αυτού στο 2018. Κοινώς, τα όποια νεότερα από σήμερα…

Πηγή: gazzetta.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button