Τοπικά ΝέαΦιλιατρά

Κρούει τον κώδωνα του κινδύνου ο Εμπορικός Σύλλογος Φιλιατρών για τη λειτουργιά του Γ.Ε.Φ. Φιλιατρών

Κίνδυνος παύσης λειτουργίας

Έπειτα από την -προσωρινή- διακοπή λειτουργίας του Γ.Ε.Φ Φιλιατρών, στις 15 Ιουνίου 2019, ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Φιλιατρών σε πρόσφατη συνάντηση που είχε με την προϊσταμένη Δ.Ο.Υ Καλαμάτας κα Ευγενία Κούβελα ενημερώθηκε πως ο υπάλληλος του γραφείου Φιλιατρών μεταφέρθηκε λόγω έλλειψης προσωπικού.

Σε ανάρτηση στη σελίδα του Ε.Σ.Φ. στο Facebook τονίζεται πως οι κάτοικοι των Φιλιατρών για ακόμη μια φορά έρχονται αντιμέτωποι με το ενδεχόμενο κλείσιμο μιας υπηρεσίας, ελπίζοντας πως η μετακίνηση του υπαλλήλου θα είναι προσωρινή.

Αναλυτικά στην ανάρτηση αναφέρονται τα εξής:

Από τις 15/06/19 το Γραφείο Εξυπηρέτησης Φορολογουμένων, λειτουργούσε στα Φιλιατρά με έναν υπάλληλο, έχει σταματήσει την λειτουργία « ΕΠ’ ΑΌΡΙΣΤΟ» όπως δηλώνει η σχετική ανακοίνωση, η οποία είναι αναρτημένη στην πόρτα του γραφείου.
Μετά από συνάντηση του προέδρου του ΕΣΦ με την προϊσταμένη Δ.Ο.Υ Καλαμάτας κ. Ευγενία Κούβελα, μας ενημέρωσε ότι ο υπάλληλος του γραφείου Φιλιατρών μεταφέρθηκε λόγω έλλειψης προσωπικού στο εν λόγο τμήμα. Να αναφερθεί ότι στις γειτονικές πόλεις τα συγκεκριμένα γραφεία απασχολούν 2 έως 3 άτομα. ( Κυπαρισσία, Γαργαλιάνοι, Πύλος).
Οι κάτοικοι των Φιλιατρών για άλλη μια φορά έρχονται αντιμέτωποι με ένα ενδεχόμενο κλείσιμο μίας ακόμη υπηρεσίας. Αξίζει να σημειωθεί πώς τους μήνες αυτούς ολοκληρώνονται οι φορολογικές δηλώσεις και ρυθμίσεις των φορολογούμενων, με αποτέλεσμα την ταλαιπωρία των κατοίκων της πόλης μας, οπού πρέπει να μετακινηθούν στις γύρω πόλεις ώστε να εξυπηρετηθούν.
Ελπίζουμε και ευχόμαστε η μετακίνηση αυτή να είναι όντως προσωρινή και ο υπάλληλος να επιστρέψει άμεσα στην θέση του.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button