Αστυνομικά

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Κυπαρισσία για την εμποροπανήγυρη

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις διακοπής και εκτροπής κυκλοφορίας, λόγω της πραγματοποιούμενης μεγάλης εμποροπανήγυρης στην Κυπαρισσία, για το χρονικό διάστημα από 9 έως 18 Σεπτέμβρη, ανακοινώθηκαν από την Διεύθυνση Αστυνομίας Μεσσηνίας ως εξής:
– Διακοπή κυκλοφορίας επί της οδού Ελευθερίου Βενιζέλου (από τη συμβολή της με την οδό Γρηγοριάδη έως τη συμβολή της με την οδό Ναυαρίνου) στην Κυπαρισσία, που αποτελεί τμήμα Ε.Ο. Πύργου -Μεθώνης,
– Διακοπή κυκλοφορίας επί της οδού Ναυαρίνου στην Κυπαρισσία, που αποτελεί τμήμα της Ε.Ο. Πύργου Μεθώνης , από την συμβολή αυτής με την 28ης Οκτωβρίου έως και την συμβολή της με την οδό Ελευθερίου Βενιζέλου , καθώς και την μετατροπή της κυκλοφορίας από μονής κατεύθυνσης σε διπλής κατεύθυνσης επί της οδού 28ης Οκτωβρίου, από την συμβολή της με την οδό Ναυαρίνου έως την συμβολή της με την οδό Λαμπροπούλου
– Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται μέσω των οδών Γρηγοριάδη -28ης Οκτωβρίου για τα οχήματα που κινούνται προς Μεθώνη και οδών 28ης Οκτωβρίου – Λαμπροπούλου για τα οχήματα που κινούνται προς Πύργο.
Το Α.Τ. Τριφυλίας υποχρεούται καθ’ όλη τη διάρκεια των προαναφερόμενων ρυθμίσεων, για τη λήψη όλων των μέτρων για την ομαλή και ασφαλή διεξαγωγή της κυκλοφορίας των οχημάτων.
Οι παραβάτες της παρούσας τιμωρούνται σύμφωνα με τις διατάξεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας (Ν.2696/99, όπως τροποποιήθηκε και συμπληρώθηκε μεταγενέστερα με το Ν. 3542/2007).

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button