Τοπικά Νέα

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Μαραθόπολη για τους καλοκαιρινούς μήνες

Θα πρέπει να εγκριθούν -και- από το δημοτικό συμβούλιο Τριφυλίας

Τη μονοδρόμηση δρόμου και την απαγόρευση διέλευσης βαρέων οχημάτων από τον Κεντρικό Τμήμα της Κοινότητας λόγω αυξημένης κίνησης τους καλοκαιρινούς μήνες ενέκρινε ομόφωνα η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής του Δήμου Τριφυλίας, σύμφωνα με την απόφαση που διαβίβασε η Κοινότητα Μαραθόπολης.

Πιο συγκεκριμένα, η Κοινότητα Μαραθούπολης διαβίβασε στην Επιτροπή Ποιότητας, την υπ. αριθ. 6/2022 απόφασή της, στην οποία αναφέρει: «Ο Πρόεδρος του Συμβουλίου Κων/νος Παντελής, εισηγούμενος το 3ο Θέμα της ημερήσιας διάταξης προς τα μέλη του Συμβουλίου της Κοινότητας Μαραθόπολης του Δήμου Τριφυλίας, έθεσε υπόψη τους τα εξής: Κύριοι Σύμβουλοι όπως όλοι γνωρίζεται η κίνηση στο κεντρικό τμήμα της Κοινότητας τους καλοκαιρινούς μήνες είναι πολύ αυξημένη και για το λόγο αυτό προτείνω να γίνει μονοδρόμηση από το κατάστημα του κ. Βασιλόπουλου Ιωάννη με υποχρεωτική πορεία δεξιά (προς το λιμάνι) και από κατάστημα κ. Τζωρτζίνη Στυλιανού με υποχρεωτική πορεία αριστερά (προς Βρωμονέρι). Επίσης να απαγορευτεί η διέλευση βαρέων οχημάτων από τον Κεντρικό Τμήμα της Κοινότητας λόγω κυκλοφορικής συμφόρεσης. Να απαγορευτεί η στάθμευση και να επιτρέπεται η ολιγόλεπτη στάση σε συγκεκριμένα καταστήματα για την εξυπηρέτηση των πελατών τους (Φούρνος Super Market – Καφέ και Εποχιακά είδη – Μανάβικο – εμπορικά καταστήματα), αφού πάρουμε τη σύμφωνη γνώμη της Τεχνικής Υπηρεσίας να υποβάλλουμε πρόταση για ικανοποίηση του αιτήματός μας”.

Να σημειωθέι ότι η παραπάνω απόφαση θα πρέπει να εγκριθεί από το Δημοτικό Συμβούλιο Τριφυλίας.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button