Αγροτικά

Κυνηγετική Ομοσπονδία Πελοποννήσου | Οι αποφάσεις της έκτακτης γενικής συνέλευσης

Την Κυριακή 1 Ιουλίου 2018 πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο «ΑΣΤΗΡ» στην Πάτρα Έκτακτη Γενική Συνέλευση της Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Πελοποννήσου με τη συμμετοχή εκπροσώπων των Κυνηγετικών Συλλόγων όλης της Πελοποννήσου και των νήσων Κεφαλληνίας, Ζακύνθου και Ιθάκης.
Ο Πρόεδρος κο Χριστοφόρου Ευάγγελος, το Διοικητικό Συμβούλιο και οι επιστημονικοί συνεργάτες παρουσίασαν τον απολογισμό των έργων και των δράσεων της Γ΄ Κ.Ο.Π. για το έτος 2017 που αφορούσε αφενός την διοικητική και οικονομική λειτουργία της Ομοσπονδίας και αφετέρου τις φιλοθηραματικές δράσεις, την απόδοση του εκτροφείου της Ομοσπονδίας και το έργο της Ομοσπονδιακής Θηροφυλακής. Στην συνέχεια η Γενική Συνέλευση της Γ΄ Κ.Ο.Π. ενέκρινε τον απολογισμό έτους 2017 και τον προϋπολογισμό έτους 2018.
Επίσης, ο πρόεδρος αναφέρθηκε στον προγραμματισμό δράσεων για το τρέχον έτος καθώς επίσης στις προτάσεις που συζητήθηκαν στην συνέλευση της Κυνηγετικής Συνομοσπονδίας Ελλάδος ενόψει και της νέας κυνηγετικής περιόδου.
Πεποίθηση όλων των μελών της Γ΄ Κ.Ο.Π. ήταν η απρόσκοπτη έναρξη της νέας κυνηγετικής περιόδου η οποία όσον αφορά τις ρυθμίσεις θήρας να κυμανθεί στα ίδια με τα περσινά πλαίσια, ενώ γίνεται προσπάθεια για αύξηση της κυνηγετικής περιόδου του αγριόχοιρου με στόχο τον περιορισμό της πληθυσμιακής αύξησης του είδους.
Κατά την Γενική Συνέλευση τα μέλη τις Γ΄ Κ.Ο.Π. συζήτησαν διάφορα θέματα που ανακύπτουν στις περιοχές ευθύνης τους, ανέφεραν τις προτάσεις τους και τις επιδιώξεις τους ώστε σε συνεργασία με την Ομοσπονδία να επιτευχθεί το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για την κυνηγετική δραστηριότητα και τους κυνηγούς μέλη μας.

– Ο Πρόεδρος –
Χριστοφόρου Ευάγγελος

– Ο Γ. Γραμματέας –
Γραμματσούλιας Παναγιώτης

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button