ΚυπαρισσίαΤοπικά Νέα

Κυπαρισσία: Αντίθετοι σε μεταφορά της πιάτσας ταξί στην οδό Νοσοκομείου κάτοικοι, επιστήμονες και επαγγελματίες

Αίτηση 31 κατοίκων, ιδιοκτητών ακινήτων, επιστημόνων και επαγγελματιών της οδού Νοσοκομείου, οι οποίοι αντιτίθενται και αντιδρούν στην μεταφορά της πιάτσας των ταξί στην οδό Νοσοκομείου, προς τον Δήμαρχο Τριφυλίας πρωτοκολλήθηκε στον Δήμο Τριφυλίας με αριθμό 16721 στις 21 Δεκεμβρίου 2021 και εστάλη σε επικεφαλής παρατάξεων και Δημοτικούς Συμβούλους Τριφυλίας προκειμένου να λάβουν γνώση.

Η αίτηση έχει ως εξής:

Προς τον Κο Δήμαρχο Τριφυλίας
ΑΙΤΗΣΗ

Κε Δήμαρχε,

Είμαστε όλοι κάτοικοι, μόνιμοι ή περιστασιακοί, ιδιοκτήτες ή μισθωτές ακινήτων, επί της οδού Νοσοκομείου στην Κυπαρισσία ή πλησίον αυτής. Πληροφορηθήκαμε πρόσφατα ότι υπάρχει η σκέψη να μεταφερθεί η πιάτσα των ταξί στην οδό Νοσοκομείου, όπου βρίσκονται οι κατοικίες, τα ιατρεία και τα καταστήματά μας. Με αφορμή το γεγονός αυτό, θα θέλαμε να μοιραστούμε κάποιες σκέψεις μαζί σας.

Ως ιδιοκτήτες και μισθωτές ακινήτων (κατοικιών, ιατρείων και καταστημάτων) της γειτονιάς αυτής είμαστε τελείως αντίθετοι στη μεταφορά της πιάτσας των ταξί στην οδό Νοσοκομείου. Πιστεύουμε ότι η εγκατάσταση της πιάτσας των ταξί θα μετατρέψει τον μικρό και όμορφο δρόμο μας σε μία θορυβώδη γειτονιά, με πολλή κίνηση και καυσαέρια από την κυκλοφορία των ταξί. Αυτό βεβαίως θα επηρεάσει άμεσα και την καθημερινή διαβίωσή μας στην γειτονιά αυτή, ακόμη και την ψυχική και σωματική υγεία μας.

Σας προσκομίζουμε με την παρούσα σχετική Έκθεση Πραγματογνωμοσύνης, την οποία σας έχουμε ήδη αποστείλει με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, των Αθανασίου Χασιακού, Αναπληρωτή Καθηγητή — Διευθυντή Εργαστηρίου Διαχείρισης Τεχνικών Έργων, Υποδομών και Πόλεων και Δημητρίου Θεοδωρακόπουλου, Ομότιμου Καθηγητή Οδοποιίας Τομέα Τεχνολογίας τον Περιβάλλοντος και Συγκοινωνιών αμφότεροι του Τμήματος Πολιτικών Μηχανικών Πανεπιστημίου Πατρών. Στην έκθεση αυτή αναλύονται οι λόγοι σχετικά με την ακαταλληλότητα της οδού Νοσοκομείου να φιλοξενήσει την πιάτσα των ταξί, για τους λόγους που αναφέρονται αναλυτικά σε αυτή.

Κατόπιν των ανωτέρω, σας παρακαλούμε θερμά να μην μετατρέψετε την ήσυχη και όμορφη γειτονιά μας σε μία θορυβώδη, βρώμικη και πολυσύχναστη περιοχή, καθιστώντας εξαιρετικά δύσκολη την διαβίωσή μας σε αυτή, αλλά να επιλέξετε ένα σημείο μακριά από κατοικίες για να μεταφέρετε την πιάτσα των ταξί.

Κυπαρισσία, 9.12.2021
Οι αιτούντες

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button