ΚυπαρισσίαΤοπικά Νέα

Κυπαρισσία: Εξαιρετική μουσικοχορευτική παράσταση από την σχολή χορού House of Dance! [εικόνες – βίντεο]

«Μια φορά και έναν καιρό»…

Μια εξαιρετική μουσικοχορευτική παράσταση παρουσιάστηκε την περασμένη Κυριακή στην αίθουσα “Αλέκος Παπαδόπουλος”, στην Κυπαρισσία, από την σχολή χορού House of Dance.

Η παράσταση,κηνοθετημένη και χορογραφημένη από την Susan Jane Garrard, δασκάλα στη συγκεκριμένη σχολή, βασίστηκε σε γνωστά παραμύθια όπως η Κοκκινοσκουφίτσα, η Σταχτοπούτα, η Χιονάτη και 7 Νάνοι, Ραπουνζέλ, το Ασχημόπαπο και άλλα, ωστόσο  έκρυβε και χορευτικές εκπλήξεις με μοντέρνες χορογραφίες (Grease από το ομώνυμο έργο, Mary Poppins κλπ.. Το καλλιτεχνικό αποτέλεσμα ήταν υψηλού επιπέδου, ενώ ιδιαίτερα κολακευτικά ήταν τα σχόλια ακούστηκαν για την αισθητική της όλης εκδήλωσης και για την άρτια και επαγγελματική οργάνωσή της.

Στο τέλος της παράστασης η Κυρία Susan Garrard ευχαρίστησε τους γονείς και τα παιδιά αλλά και τους χορηγούς της παράστασης,επιχειρήσεις από την Κυπαρισσία και Φιλιατρά, που όπως ανέφερε χωρίς αυτούς δεν θα ήταν δυνατή η πραγματοποίηση της.

Δείτε βίντεο και εικόνες:

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button