ΚυπαρισσίαΤοπικά Νέα

Μέχρι τις 12 Νοεμβρίου οι προσφορές για την Ανάπλαση της Άνω Πόλης Κυπαρισσίας

Οι προσφορές υποβάλλονται από τους ενδιαφερομένους ηλεκτρονικά, μέσω της διαδικτυακής πύλης www.promitheus.gov.gr του ΕΣΗΔΗΣ, μέχρι τις 12-11-2018, ημέρα Δευτέρα και ώρα 10:00.
Δημοσιεύθηκε ο ηλεκτρονικός διαγωνισμός για την επιλογή αναδόχου κατασκευής του έργου: Ανάπλαση  Άνω Πόλης Κυπαρισσίας. Η εκτιμώμενη αξία της σύμβασης ανέρχεται στο ποσό των 432.750,00 € συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 24 % (προϋπολογισμός χωρίς ΦΠΑ: 348.991,93 € ΦΠΑ: 83.758,06 €). Η σύμβαση θα ανατεθεί με το κριτήριο της πλέον συμφέρουσας από οικονομική άποψη προσφοράς με βάση την τιμή, ενώ η χρηματοδότηση της σύμβασης θα είναι από το ΠΡΑΣΙΝΟ ΤΑΜΕΙΟ και ιδίους πόρους.
Περιγραφή και ουσιώδη χαρακτηριστικά του έργου
Στο έργο της ανάπλασης συμπεριλαμβάνονται: ευρείας κλίμακας αναβάθμιση των κοινόχρηστων χώρων (πλακοστρώσεις, διαπλατύνσεις των πεζοδρομίων, δημιουργία περιοχής ήπιας κυκλοφορίας κλπ), αναβάθμιση των δικτύων υποδομής (νέο δίκτυο ηλεκτροφωτισμού με φωτιστικά LED, νέα εγκατάσταση απορροής ομβρίων κλπ), βελτίωση της προσβασιμότητας των ΑΜΕΑ και ανάδειξη των ιστορικών και πολιτιστικών στοιχείων της περιοχής.

Η συνολική προθεσμία εκτέλεσης του έργου, ορίζεται σε πέντε (5) μήνες από την ημέρα υπογραφής της σύμβασης.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button