Αθλητικά

Κυπαρισσία-Ολυμπιακός Καλ. 1-1: “Τσίμπησαν”, δίκαια, βαθμό στο 93′ με Ν. Μάλαμα οι “κυανόλευκοι”

Ισόπαλοι, με σκορ 1-1, αναδείχθηκαν Κυπαρισσία και Ολυμπιακός Καλαμάτας. Οι γηπεδούχοι κρατούσαν τη νίκη μέχρι το 93’ όμως ο νεαρός Νίκος Μάλαμας χάρισε στην ομάδα του τον υπερπολύτιμο βαθμό της ισοπαλίας.

Στο 5’ ο Χρονόπουλος, με σουτ, έκανε το 1-0 για τους γηπεδούχους που ήταν καλύτεροι στο πρώτο μέρος, χάνοντας αρκετές ευκαιρίες. Ωστόσο ήταν ο Ολυμπιακός που με την έναρξη του ματς χτύπησε «καμπανάκι» καθώς στο 1’ ο Αναγνωστόπουλος έχασε την ευκαιρία να ανοίξει το σκορ.

Ο Ολυμπιακός ισοφάρισε στις καθυστερήσεις, αφού πίεσε αρκετά στην επανάληψη (στο 45’ ο Αλεξανδρόπουλος δεν βρήκε από κοντά δίχτυα ενώ το τέρμα του Γιαννουκάκη στο 72′ ακυρώθηκε ύστερα από υπόδειξη του βοηθού που έκρινε ότι στη σέντρα του Μάλαμα η μπάλα πέρασε την τελική γραμμή) και συγκεκριμένα στο 93’ με σουτ του νεαρού Νίκου Μάλαμα, ύστερα από σέντρα του Κώστα Μάλαμα και φάση διαρκείας στα καρέ του Δασκαλόπουλου

ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ: Δασκαλόπουλος, Ανδρουτσής, Ζαφείρης, Αριδάς, Μιτρόφ, Μπακόπουλος, Νικολόπουλος, Χρονόπουλος (65’ Μπαλτζής), Θεοχαρόπουλος (80’ Δημητρακάκης), Αντωνόπουλος (85’ Ντέντα), Σπυρόπουλος.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Αντωνόπουλος, Βέλμαχος (70’ Γιαννουκάκης), Σταυρόπουλος, Γαβράς, Κολιός, Σκιάς, Ζέππος, Κ. Μάλαμας, Αλεξανδρόπουλος, Μπαζάνης, Αναγνωστόπουλος (77’ Ν. Μάλαμας).

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button