Εκλογές 2019

Κυπαρισσία: Παρουσία πολλών φίλων εγκαινιάστηκε το εκλογικό κέντρο του Παναγιώτη Κατσίβελα [εικόνες – βίντεο]

Μήνυμα για «ισχυρή εντολή συνέχειας του έργου που αλλάζει και αναβαθμίζει την Τριφυλία» έστειλε ο δήμαρχος Τριφυλίας και εκ νέου υποψήφιος Παναγιώτης Κατσίβελας στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου της παράταξης «Τριφυλία Συνεχίζουμε» στην Κυπαρισσία, το απόγευμα της Τρίτης 14 Μαΐου.

Τον αγιασμό, τέλεσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Τριφυλίας και Ολυμπίας κ. Χρυσόστομος, ο οποίος ευχήθηκε σε όλους καλή δύναμη, κουράγιο και καλή επιτυχία.

Ο κ. Κατσίβελας παρουσίασε τους υποψήφιους σύμβουλους της Δ.Ε. Κυπαρισσίας ενώ ανέφερε πως η στήριξή του στο συνδυασμό “Κυπαρισσία για όλους” για το Τοπικό Συμβούλιο Κυπαρισσίας είναι δεδομένη, λέγοντας χαρακτηριστικά πως, “Δεν έχουμε το ίδιο όνομα, όμως έχουμε τα ίδια οράματα”.

Ευχαρίστησε τους συνεργάτες, τους υποψηφίους αλλά και τους πολίτες του Δήμου για τη στήριξή τους, ενώ άσκησε κριτική σε πρώην συνεργάτες του λέγοντας πως, “όταν άρχισε η κρίση και η κριτική εξαφανιστήκαν, στο άμεσο διάστημα θα αλλάξουν τα λάθη που υπάρχουν. Στα δύσκολα όλοι φεύγουν, αλλά κάποιοι μένουν”. Αναφέρθηκε στα ήδη υλοποιηθέντα έργα κατά την περίοδο της Δημαρχίας του για την πόλη της Κυπαρισσίας (λιμάνι, παραλιακή ζώνη κ.α.), καταχειροκροτούμενος από τους πολίτες, καθώς και σε αυτά τα οποία βρίσκονται στην πορεία έγκρισης και υλοποίησης (Open Mall, δημοτική οδοποιία, κάστρο, ανάπλαση άνω πόλης, κολυμβητήριο κα.).

Ευχαριστίες… προς συνυποψηφίους!

Θα εκπλαγείτε αλλά θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συνυποψήφιούς μου σε αυτό τον αγώνα, γιατί εξαγγέλλουν έργα και μέτρα τα όποια εμείς έχουμε τελειώσει, ή δημοπρατήσει ή συμβασιοποιήσει. Με τιμούν πάρα πολύ που διαφημίζουν το έργο που έχουμε κάνει, τους ευχαριστούμε ειλικρινά. Να αναλογιστώ ότι όλοι πήγαν να φωτογραφηθούν στο λιμάνι της Κυπαρισσίας, ποιος θα πήγαινε όμως αν εμείς δεν είχαμε κάνει όλες αυτές τις προσπάθειες για να φτιαχτεί ο μόλος;», είπε ο κ. Κατσίβελας

Κριτική στο Γιώργο Λεβεντάκη

Σχολιάζοντας τα όσα έχει αναφέρει εως τώρα ο Γιώργος Λεβεντάκης στις ομιλίες του είπε τα εξής, «Εγώ έφερα τη στολή της Κυπαρισσίας νύφης στην πόλη, τώρα αν κάποιοι θέλουν να τη στολίσουν κατά την αισθητική τους δεν μπορεί να το λάβουμε σοβαρά, όπως δεν θέλω να σχολιάσω για τα καράβια που θα έρθουν σε αυτή την πόλη από αυτούς που δεν τα έχουν. Όπως δεν μπορώ να πάρω στα σοβαρά, και έχω προκαλέσει να μου φέρουν,  που ακόμη δεν μου έχουν φέρει τις μελέτες αντικατάστασης των δικτυών ύδρευσης, έδωσα και χρονικό περιθώριο, πέρασε και αυτό εξανεμίστηκε. Ποιος πιστεύει ότι φοβάμαι το ντιμπέιτ, όποιος θέλει, όποτε θέλει ότι ώρα θέλει, με τίμιους ορούς. Ο δήμος συμπαραστάθηκε στους ανθρώπους που είχαν ανάγκη με απόλυτη σιωπή, γιατί οι αγαθοεργίες δεν είναι θέμα για παράσταση και θέατρο».

«Για αυτό λοιπόν σας καλώ όλους; Να πλαισιώσετε και να επιλέξετε και να επιβραβεύσετε και να μας δώσετε δύναμη, γιατί πρέπει για την Τριφυλία εμείς να συνεχίσουμε», ήταν η χαρακτηριστική φράση με την οποία έκλεισε την ομιλία του ο Παναγιώτης Κατσίβελας, μέσα σε παρατεταμένο χειροκρότημα.

Δείτε εικόνες και βίντεο:

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button