Αθλητικά

ΚΥΠΑΡΙΣΣΟΣ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ 1-2: Πρόκριση με ανατροπή στο φινάλε

Με το εισιτήριο της πρόκρισης για τη δεύτερη φάση του κυπέλλου Μεσσηνίας έφυγε χθες από την Κυπαρισσία ο Ολυμπιακός Καλαμάτας, καθώς επικράτησε με 2-1 του Κυπάρισσου.

Η τριφυλιακή ομάδα στο πρώτο επίσημο ματς της ιστορίας της, προηγήθηκε στο 30′ με τον Ζουρτσάνο, αλλά οι “ερυθρόλευκοι” έκαναν την ανατροπή και συνεχίζουν στο θεσμό. Ο Ολυμπιακός έφερε το ματς τούμπα σε διάστημα πέντε λεπτών. Στο 75′ ο Αφάλης ισοφάρισε σε 1-1 και στο 80′ ο Κουπούζος διαμόρφωσε το τελικό σκορ. Θυμίζουμε ότι ο Κυπάρισσος ετοιμάζεται για το πρωτάθλημα της Β’ τοπικής, ενώ ο Ολυμπιακός θα λάβει μέρος στην Α1.
Το ματς διαιτήτευσε ο Τσουλάκος, με βοηθούς την Σ. Τσαούση και τον Αντωνόπουλο.
ΚΥΠΑΡΙΣΣΟΣ: Σταμούλης, Μανδραπήλιας (70′ Αντωνόπουλος), Παπαγεωργίου (46′ Γιαννόπουλος), Μποϊλές, Αλεξόπουλος, Γεωργομήτρος, Ζουρτσάνος, Παναγούλιας, Κίζηλης, Καζάκος, Βεβές (75′ Δ. Αντωνόπουλος)
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Μουσελίνος, Μουχαρέμι, Σταματόπουλος, Μαρίνος (76′ Τζάνος), Αφάλης, Καρούμπας, Αρβανίτης, Ιατρόπουλος, Κουπούζος, Καρδάρης, Τζούβελης.

notosport.eleftheriaonline.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button