Τοπικά Νέα

Κώστας Αγγελόπουλος: “O τουρισμός είναι μονόδρομος, η Μεσσηνία αλλάζει”

Αλλαγή σκυτάλης πραγματοποιήθηκε στον Σύλλογο Ξενοδόχων και Ιδιοκτητών Τουριστικών Καταλυμάτων Τριφυλίας με την προεδρία του να περνά στον Θεόδωρο Οικονόμου ο οποίος διαδέχεται στο “τιμόνι” τον Κώστα Αγγελόπουλο.

Ο απερχόμενος πρόεδρος Συλλόγου Ξενοδόχων και Ιδιοκτητών Τουριστικών Καταλυμάτων Τριφυλίας Κώστας Αγγελόπουλος ανέφερε τα εξής στον αποχαιρετιστήριο λόγο του:

Αγαπητοί Συνάδελφοι και Συναδέλφισσες.

Θέλω να σας ευχαριστήσω για την τιμή που μου κάνατε να είμαι έξι χρόνια πρόεδρος στο σύλλογο μας. Όλα τα ωραία στη ζωή έχουν ένα τέλος, τα συναισθήματα είναι ανάμεικτα, νιώθω λύπη και χαρά μαζί. Λύπη γιατί φεύγω από το Δ.Σ. μετά από 16 χρόνια πορείας και χαρά που ο σύλλογος ιδρύθηκε από εμένα και τις αδελφές Χριστοδούλου, Γεωργία και Μιμίκα με αξιόλογη πορεία.

Πηγαίνοντας στις εκθέσεις της Περιφέρειας έως τότε δεν υπήρχε καμία προβολή της Τριφυλίας ως τουριστικό προορισμό για αυτό αποφασίσαμε την ίδρυση του συλλόγου. Κάνοντας αποτίμηση του έργου, συγκρίνοντας το βεβαίως με άλλους μεγαλύτερους συλλόγους, πιστεύω πως πετύχαμε τους στόχους μας. Εκτός από τις εγχώριες έκθεση συμμετείχαμε ακόμα και σε διεθνείς εκθέσεις όπως Λονδίνο, Στοκχόλμη και Μιλάνο.

Επίσης είχαμε ενεργό ρόλο σε κάθε δράση Δήμου – Περιφέρειας – Κράτους, βοηθούσαμε συμβουλευτικά και πολλές φορές ασκούσαμε πίεση για την ορθή και άμεση λύση των προβλημάτων. Ο σύλλογος αφουγκραζόταν τα προβλήματα των μελών μας και βοηθούσε τον καθένα συνάδελφο προσωπικά σε οτιδήποτε χρειαζόταν.

Συνάδελφοι ο τουρισμός είναι μονόδρομος, η Μεσσηνία αλλάζει! Οι τεράστιες επενδύσεις που γίνονται στην Costa Navarino αλλάζουν ριζικά το τουριστικό χάρτης περιοχής και μας γεμίζουν ευθύνες και υποχρεώσεις. Θα πρέπει όλοι εμείς οι άνθρωποι του τουρισμού σε συνεργασία με τους κρατικούς φορείς να κάνουμε το καθήκον μας για να μπορεί να υπάρξει συνέχεια.

Κλείνοντας θέλω να ευχηθώ στο νέο Δ.Σ. να πετύχει το έργο του και να πάει το σύλλογο ακόμη πιο ψηλά και για αυτό θα υπάρχει έμπρακτα συμπαράσταση μας, όταν και εφόσον χρειαστεί.

Σας ευχαριστώ από καρδιάς,

Κωνσταντίνος Αγγελόπουλος

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button