Τοπικά Νέα

Λείπει ο «γάτος» χορεύουν τα «αρούρια»

Απόντος του κ. Κατσίβελα ο χορός συναντήσεων κι επαφών για τις εκλογές καλά κρατεί!

Από την προηγούμενη εβδομάδα ο Δήμαρχος Τριφυλίας κ. Π. Κατσίβελας βρίσκεται εκτός Τριφυλίας για προσωπικούς λόγους και προτεραιότητες και το Σαββατοκύριακο που πέρασε επισκέφθηκε την Έδεσσα για τις εκδηλώσεις τιμής στη μνήμη των Εθνομαρτύρων Τέλλου Άγρα και Αντώνη Μίγκα.

Η απουσία του κ. Κατσίβελα από τον Δήμο και την Τριφυλία ήταν μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για Δημοτικούς Συμβούλους του Συνδυασμού του αλλά και πρώην Αυτοδιοικητικούς της Τριφυλίας και επίδοξους Δημοτικούς Άρχοντες να συναντηθούν και να συζητήσουν για τις Δημοτικές εκλογές του 2019 και την επόμενη μέρα.

Απόντος του Δημάρχου Τριφυλία οι συζητήσεις που έγιναν σε δημόσια θέα, σε πλατείες και εστιατόρια – ταβέρνες δεν ήταν «μυστικοί δείπνοι» αλλά φανερά «φαγώματα» με μενού τον Δήμο Τριφυλίας και τις Δημοτικές εκλογές του 2019 και στις συζητήσεις απόντος του κ. Κατσίβελα στα «γεύματα συν-εργασίας» που στρώθηκαν πιθανότατα δεν περιλαμβανόταν ο ίδιος σε σκέψεις και σχεδιασμούς για τις εκλογές του 2019. Αλλιώς δεν θα είχε νόημα μια συζήτηση με τον κ. Κατσίβελα βασικό παράγοντα να είναι απών.

Συναντήσεις έγιναν και στην πλατεία Γαργαλιάνων και στην πλατεία Φιλιατρών και στην παραλία Κυπαρισσίας στο ΑΜΜΟΣ και στο Καλό Νερό στο Πέτρινο Μπαλκόνι.

Δεν ήταν ίδια η σύνθεση σε όλες τις συναντήσεις αλλά σε τρεις από αυτές συμμετείχαν δύο κοινά πρόσωπα του Δήμου Τριφυλίας κι ακόμα ένα άτομο που δεν έχει ενεργό ρόλο στον Δήμο αλλά ασχολείται με τα κοινά.

Πολύ κοντά σε αυτές τις εξελίξεις βρίσκονται και τοπικά στελέχη της ΝΔ με κρίση και άποψη για τις εκλογές και την επόμενη μέρα στον Δήμο Τριφυλίας την οποία και έχουν μεταφέρει και στα κεντρικά του κόμματος της ΝΔ.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button