ΓαργαλιάνοιΤοπικά Νέα

Λεβεντάκης: “Το έργο της ανάπλασης της πλατεία Γαργαλιάνων θα γίνει” [βίντεο]

… θα γίνουν κάποιες αλλαγές

Στην εκπομπή «Ώρα Μεσσηνίας» στο Ioanian TV μίλησε το βράδυ της Παρασκευής ο δήμαρχος Τριφυλίας Γιώργος Λεβεντάκης και ανάμεσα σε άλλα θέματα αναφέρθηκε και στην ανάπλαση της πλατείας των Γαργαλιάνων. «Κάνεις δεν θέλει να καταστρέψει την πλατεία των Γαργαλιάνων», είπε ο κ. Λεβεντάκης, για να τονίσει ότι θα προχωρήσει το έργο της ανάπλασης όπως σχεδιαστεί, ωστόσο θα γίνουν κάποιες αλλαγές, τονίζοντας ότι, το αποτέλεσμα θα είναι θεαματικό και λειτουργικό για όλους, και για τον κόσμο και τους επαγγελματίες.

Όσον αφορά τις αντιδράσεις φορέων και συλλόγων της πόλης, ο κ. Λεβεντάκης είπε ότι από κάτοικους της περιοχής έχει άλλα μηνύματα, για να πει στη συνέχεια: «από φορείς εγώ επίσημα, από το ότι πήγαν κάποιοι και πήραν κάποιες υπογραφές από κάποιους προέδρους και το ανακοινώσανε, εγώ επίσημα από έναν φορέα που να λέγεται Εμπορικός Σύλλογος, να λέγεται Αγροτικός Σύλλογος, να λέγεται Σχολική Επιτροπή, να λέγεται οτιδήποτε, επίσημο έγγραφο που απαρτίζεται από όλο το συμβούλιο και όλους του ενδιαφερόμενους δεν πήρα ποτέ. Δεν πήρα ποτέ. Απλώς γράφτηκε ότι διαφωνεί ο πρόεδρος, διαφωνεί αυτό, εγώ δεν το ξέρω, γράφτηκε, ότι υπέγραψε ο πρόεδρος. Ο πρόεδρος δεν είναι μόνο ο πρόεδρος, υπάρχει πίσω μια σειρά άλλων ανθρώπων οι οποίοι απαρτίζουν το προεδρείο και την προεδρεία και τις θέσεις, εγώ δεν πήρα ένα επίσημο έγγραφο τέτοιο. Καλό είναι να περιμένουν το αποτέλεσμα, και μετά θα δούμε ποιος θα δικαιωθεί. Αυτοί που αντέδρασαν, για τους λόγους τους οποίους αντέδρασαν μερικοί, και έτρεξαν να πάρουν υπογραφές γιατί: είναι για τα συμφέροντα της πλατείας. Πήγανε να πάρουν υπογραφές, εγώ τους πρότεινα, δώστε μου λύσεις, φέρτε ένα σχέδιο δικό σας, πείτε μου τι θέλετε, και λέει όχι δεν θέλουμε, ε, δεν είναι έτσι. Είναι 20, 30, 50, οι Γαργαλιάνοι δεν είναι 50 – 100 άτομα που δεν θέλουν, σας λέω και πάλι, είναι 6.500 – 7.000 κόσμος.

Δείτε το βίντεο του Ionian TV μετά το 10ο λεπτό:

Σχετικά Άρθρα

11 Σχόλια

  1. Η γνώμη των πολιτών των Γαργαλιάνων που τους αφορά άμεσα το θέμα της πλατείας τους δεν έχει καμιά σημασία για την δημοτική αρχή: Σε έναν δημόσιο χώρο κάνω ότι θέλω:

  2. Μας παραμυθιάζει ότι δήθεν δεν υπάρχουν αντιδράσεις! Αν το πιστεύει πραγματικά και αντέχει, ας κάνει μια ανοιχτή συγκέντρωση των Γαργαλιανιωτων, ώστε να το διαπιστώσει «ιδιοις ομμασι»! Ολα τα αλλά είναι τουφεκιές στον αέρα!

  3. Δημαρχε για το χαλαζι μουγκα. Μαλλον εσυ εισαι το χαλαζι στη ζωη μας. Μια παρακληση μη ριξεις χαλαζι και στη πλατεια μας.

  4. ΔΉΜΑΡΧΕ ΠΡΟΧΏΡΑ. ΜΗΝ ΑΚΟΥΣ ΚΑΝΈΝΑ ΑΠΌ ΤΟΥΣ ΑΡΝΗΤΕΣ. ΚΆΝΕ ΑΥΤΌ ΠΟΥ ΠΡΈΠΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΟΥΣ. ΟΙ ΥΠΌΛΟΙΠΟΙ ΞΈΡΟΥΝ ΜΌΝΟ ΌΧΙ ΣΕ ΌΛΑ. ΈΤΣΙ ΔΟΎΛΕΥΑΝ ΤΌΣΑ ΧΡΌΝΙΑ. ΝΑ ΜΗΝ ΓΊΝΕΤΕ ΤΊΠΟΤΑ. ΓΡΑΦΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΆΝΕ ΕΚΕΊΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΊΟ ΣΕ ΨΗΦΗΣΕ ΤΟ 70%.ΕΡΓΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΌΠΟ.

    1. Επειδή δεν είχε πει τίποτα για πλατεία στις προεκλογικές ομιλίες του δεν κάνει πρώτα αυτά που είχε πει (βρωμονερι τουριστικό και τα υπόλοιπα)και να αφήσει την πλατεία τελευταία. Όσο για την προτροπή να μας γράψει ας δοκιμάσει αυλοκολακα.

    2. Έτσι του λέτε Και το έχει πιστέψει ότι εκπροσωπεί το 70/100 .έτσι του λέτε και πιστεύει ότι οι Γαργαλιάνοι θέλουν την πλατεία . Εσείς τον παιρνετε στ λαιμό σας αυλοκόλακες και συμφεροντολογοι

  5. Ξεχνάς Δήμαρχε την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου ,στην οποία δεκαεννέα Δημοτικοί Σύμβουλοι είναι αντίθετοι στην πρόταση αυτή.Μην απαξιώνεις τους συλλόγους της πόλης με αυτές τις εκφράσεις.

  6. Ένας νέος κύκλος αντιπαράθεσης ανοίγει πάλι.Είναι επίδειξη δύναμης οι δηλώσεις σου Δήμαρχε; Έχεις υποχρέωση να σεβαστεις τη βούληση των κατοίκων της πόλης,όπως αυτή εκφράζεται μέσα από τα συλλογικά όργανα και τις μεμονωμένες τοποθετήσεις παραγόντων και πολιτών.Μην τους περιφρονεις.Η έπαρση και η αλαζονεία δεν οδηγούν σε σωστές αποφάσεις. Είναι πολύ εγωιστικό να βλέπεις μόνο εσύ το καλό της πόλης και όλοι οι υπόλοιποι να έχουν διαφορετική άποψη.

  7. Κάνε το δημοψήφισμα που έλεγες στο δημοτικό συμβούλιο τον άλλο μήνα που λήγει το λοκνταουν Δήμαρχε να πάρεις τις απαντήσεις από το λαό των Γαργαλιάνων και όχι από 5_6 άτομα που φοβούνται λόγω συμφέροντων τους από εσένα να σου πουν την αλήθεια . Οι Γαργαλιανοι ΔΕΝ θέλουν την πλατεία τους να γίνει ΠΑΡΚΟ

  8. Στημένο κάτω κάτω ερωτήσεις ανούσιες απαντήσεις μπερδεμένες χωρίς νόημα ψέματα σωρό δεν έχει πάρει λέει καμία επιστολή από συλλόγους των Γαργαλιάνων ψέματα ψέματα ψέματα οι υπογραφές που πήρε ήταν από πρώην αυτοδιοίκητικους των Γαργαλιάνων οι επιστολές διαμαρτηριας ήταν από συλλόγους της πόλης 5 – 6 σύλλογοι και αυτός σου λέει οι Γαργαλιανοι θέλουν μου στέλνουνε μυνήματα στο κινητό ποιοι έχουνε το κινητό σου και σου στέλνουμε μηνύματα ρε κακομοίρη που κοροϊδεύεις και τον εαυτό σου ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button