ΚυπαρισσίαΤοπικά Νέα

Λεβεντάκης: Χάνεται χρηματοδότηση για το κτήριο της Εθνικής Τράπεζας στην Κυπαρισσία – Δεν έχει δηλωθεί στο Κτηματολόγιο [βίντεο]

… και στο Ε9 του Δήμου Τριφυλίας

Κατά τη διάρκεια της χθεσινής συνεδρίασης του δημοτικου συμβουλίου Τριφυλίας ο δήμαρχος κ. Λεβεντάκης, κατά την ενημέρωση του Σώματος, ανέφερε ότι προσπάθησε να εντάξει στο πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» με 2 εκ. ευρώ το ιστορικό κτήριο της Εθνικής Τράπεζας στην Κυπαρισσία – το οποίο ανήκει στο Δήμο Τριφυλίας- ωστόσο αυτό δεν μπορεί να γίνει γιατί οι προηγούμενες δημοτικές αρχές δεν έχει δηλωθεί στο Κτηματολόγιο και στο Ε9 του Δήμου Τριφυλίας.

Επιπλέον, ο κ. Λεβεντάκης ανέφερε ότι ξεκίνησε ο έλεγχος των ορκωτών στον Σύνδεσμο Ύδρευσης «Καπετάν Τέλλο Άγρας» και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες αυτό που προκύπτει είναι  ότι έχουν χαθεί όλα τα έγγραφα που χρειάζονται για να γίνει ο έλεγχος.

Δείτε τι είπε ο κ. Λεβεντάκης:

Σχετικά Άρθρα

4 Σχόλια

  1. Σίγουρα χάνεται γι αυτό η χρηματοδότηση ή επειδή ο μικρός αριθμός συμβούλων δεν επαρκεί για να περάσει με ψήφισμα τέτοιου οικονομικού ύψους απόφαση;;;;; Απορία έχω!!!!!!!!

  2. Κοροϊδεύετε τον κόσμο ασύστολα… Εσείς γιατί δεν το βάλατε στο Ε9?Μια τροποποιητικη είναι. Τόσους λογιστές έχεις πάρει και πληρώνεις. Και επίσης γιατί δεν το δηλώσατε στο Κτηματολόγιο εσείς?? … Είχε δωθεί σιωπηρή παράταση για όλους μέχρι τώρα τελευταία… Ας το είχατε κάνει εσείς λοιπόν που όλα τα μπορείτε… Ε μα πια…!!! Μας πρηξατε με τους προηγούμενους Κύριε Λεβεντακη… Τόσο πολύ.. που αμφιβάλλω αν θυμάστε ότι εσείς είστε Δήμαρχος … Έννοια σας… το ξεχνάνε σιγά σιγά και οι δημότες που σας εμπιστευθηκαν.

  3. ΧΑ, ΧΑ, χα! Καταντάει ιλαροτραγικο πλέον! Δεν υπάρχει έργο (και ειδικά ανάπλασης, οδικό ή κοινής ωφελειας) στην περιοχή που δεν έχει ακυρωθεί ή δεν έχει βαλτώσει. Και γιατί δεν το δηλώνετε εσείς, δεν τον ρώτησε κανείς; Δεν τους βλέπω να μακροημερευουν, αλλά Πράγματικα θα αφήσει ερείπια, δυστυχώς. Άλλη μια ταφόπλακα για την Τριφυλία

  4. Κυριε Δήμαρχε
    Νομίζω οτι ο κόσμος δεν εχει άλλες αντοχές να τον κοροϊδεύετε.Κτίριο ΕΤΕ αγοράστηκε με χρήματα του Δήμου και υπάρχει συμβόλαιο. ΤοσηΤο Ε9 ,αν δεν υπάρχει οπως λέτε,ηταν θέμα πέντε λεπτων.Γιατι δεν το τακτοποιησατε;Έχετε μάλιστα και λογιστή σύμβουλο_συνεργάτη !! Τοση κοντή και επιλεκτική μνήμη έχετε;Το κτηματολόγιο λειτούργησε επι Δημαρχίας σας και μάλιστα σε χώρους δημοτικούς που είχαν παραχωρηθεί για αυτό το σκοπό.Κύριε Δήμαρχε μην λέτε άλλα ψέμματα εκτίθεστε.Δεν μπορείτε πλεον να πουλήσετε αλλες βαμμένες κότες για παπαγάλους.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button