Αθλητικά

ΛΗΞΟΥΡΙ – ΚΑΛΑΜΑΤΑ B.C. 70-62: Καταδικαστική ήττα στην Κεφαλλονιά

Οδυνηρή ήττα με σκορ 70-62 γνώρισε χθες στην Κεφαλλονιά η Καλαμάτα B.C. και υποβιβάστηκε και μαθηματικά δύο αγωνιστικές πριν το φινάλε στον 1ο όμιλο της Γ’ εθνικής.

Η Μεσσηνιακή ομάδα έχασε και τη διαφορά των 7 πόντων με την οποία είχε επικρατήσει στον πρώτο γύρο. Ετσι ακόμα και αν κάνει το 2 στα 2 και το Ληξούρι ηττηθεί και στα δύο παιχνίδια, θα υστερεί στη μεταξύ τους ισοβαθμία.

Ως εκ τούτου οι γηπεδούχοι με τη χθεσινή τους νίκη θα πάρουν όπως όλα δείχνουν την 10η θέση και θα διεκδικήσουν σε αγώνα μπαράζ την παραμονή. Αντίθετα η Καλαμάτα B.C. θα επιστρέψει στις τοπικές κατηγορίες, πληρώνοντας το γεγονός ότι δεν έχει κερδίσει φέτος ούτε σ’ ένα εκτός έδρας παιχνίδι.

Το χθεσινό είχε χαρακτήρα τελικού, αφού όποιος έχανε χανόταν. Το Ληξούρι μετά από μεγάλη μάχη, φάνηκε πιο ψύχραιμο στο φινάλε και όχι μόνο πήρε τη νίκη, αλλά κάλυψε και τη διαφορά των 7 πόντων.

Διαιτητές: Ζακεστίδης-Καραβίτης

Δεκάλεπτα: 20-17, 37-27, 50-42, 70-62

ΛΗΞΟΥΡΙ (Τζουγανάτος): Αντωνάτος 15 (1), Σαρικάς 10, Ανδρικόπουλος 4, Συνοδινός, Λαμπρόπουλος 21 (2), Μαρούλης 5, Τρυφωνόπουλος 5, Αναστασάκης 10

ΚΑΛΑΜΑΤΑ B.C.(Νώντας): Μιχόπουλος 6 (2), Γκοντόπουλος 26 (5), Πέζος, Μπάκας 15, Μαθιόπουλος, Καλογερόπουλος 8, Κοντόπουλος, Γεωργανάς, Γιαννακόπουλος 7.

notosport

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button